Avrupa'da Ozan Kabak ve Ahmetcan Kaplan damgası

Cem Ergün
12.05.2024 - 18:09 | Son Güncellenme: 12.05.2024 - 18:33

Almanya Bundesliga ekiplerinden Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak ve Hollanda'da Ajax'ta forma giyen Ahmetcan Kaplan maçlara damga vurdu. İşte detaylar.

Avrupa'da Ozan Kabak ve Ahmetcan Kaplan damgası

AJANSSPOR HABER

Hoffenheim forması giyen Ozan Kabak ve Ajax forması giyen Ahmetcan Kaplan, takımlarının bugün oynadıkları maçlarda yıldızlaştı. Detaylar...

Hoffenheim'dan farklı galibiyet

Bundesliga'nın 33'üncü haftasında Hoffenheim, deplasmdan ligin son sırasında demir atan Darmstadt ile karşı karşıya geldi. Hoffenheim, rakibini 6-0 mağlup etmeyi başardı.

Ozan Kabak yine attı

Karşılaşmaya ilk 11'de başlayan milli yıldızımız Ozan Kabak, dakikalar 26'yı gösterirken takımının 4. golünü atmayı başardı. Ozan bu golüyle birlikte bu sezonki 28. maçında 4. golüne ulaştı. 24 yaşındaki stoper ligde 2 hafta önce yine ağları havalandırmıştı.

Bergwijn'in 3 golü galibiyeti getirdi

Ajax ise Hollanda Ligi'nin 33'üncü haftasında sahasında Almere City'yi ağırladı. Ajax, Steven Bergwijn'in hattrick yaptığı maçı 3-0 kazanmayı bildi.

Ahmetcan Kaplan'dan skor katkısı

Ajax forması giyen Ahmetcan Kaplan, 11 başladığı mücadelede 1 asist yapmayı başardı. Ahmetcan, bu sezon 12 maçta Ajax'ın A Takımı'yla maça çıktı.

Senin için hazırladığımız haberler