Avrupa'da transfer piyasası kızışıyor! İşte son haberler...

14.12.2018 - 18:04 | Son Güncellenme: 14.12.2018 - 21:04

Avrupa'da transfer piyasası kızışıyor! İşte son haberler...

Avrupa liglerinde Ocak ayı yaklaştıkça transfer piyasası kızışıyor! Takımların transferdeki son hamleleri ve aynı oyuncu için yarışan kulüpleri Ajansspor olarak derledik. 

İşte gündemdeki transfer söylentileri:

Stefano Okaka Chuka transferinde istekli olduğu iddia edilen Beşiktaş'ın Fransa'dan bir rakibi var; Monaco. Thierry Henry yönetimindeki Fransız ekibi, hücum hattına takviye yapmak istiyor ve Watford'un 29 yaşındaki forveti Okaka adaylardan biri. 

Bir transfer haberi de Amerika Kıtası'ndan. ABD Major Lig ekibi Philadelphia, Şili'nin Audax İtaliano takımında forma giyen 24 yaşındaki forveti Sergio Santos'u kadrosuna katmak istiyor. Avrupa'dan da taliplileri olan Brezilyalı forvet, Audax'ta 42 maçta 19 kez fileleri sarstı. 

Liverpool, birçok yıldız futbolcunun parladığı lig olan Fransa Ligue 1'den ilgisini kesmiyor. Listeye şimdi de bu sezon attığı gollerle dikkat çeken Nantes'ın forveti Emiliano Sala eklendi. Nantes formasıyla bu sezon 12 maçta 11 gol atan Arjantinli forvet 28 yaşında. Liverpool'un Sala için 25 Milyon Euro teklif edeceği iddia ediliyor.

Emiliano Sala, Nantes'ta bu sezon 16 resmi maçta 13 gol atıp 2 de asist üretti. 

Liverpool'un bu sezon başında Monaco'dan aldığı Fabinho'yu PSG'nin istediği söylentileri var. Orta sahanın yanı sıra stoper ve sağ bek olarak da görev yapabilen ve çok iyi penaltı kullanan Fabinho için PSG'nin istekli olduğu iddia edildi. Ancak 25 yaşındaki yıldız oyuncu, ''Liverpool'da mutluyum, gitmek için bir sebep yok'' açıklamasını yapmıştı. 

Bu kez haber kiralık transfer edilen oyuncunun, daimi olarak alınmak istemesi üzerine. Milan, sezon başında defansif orta saha Bakayoko'yu Chelsea'den kiralamıştı. İtalyan kulübü, oyuncunun performansından memnun kaldı ve Chelsea'den kiralık süresi bitince sözleşmesini de alarak kadroya katmak istiyor. 

24 yaşındaki orta saha oyuncusu, bu sezon Milan formasıyla 17 resmi maça çıktı. 

Club Brugge'da bu sezon 22 resmi maçta 10 gol atarak dikkat çeken forvet Wesley'i takibe alan takımlar arasına Arsenal de katıldı. 1.90 metre boyunda, 22 yaşında olan Wesley Moraes'i Club Brugge 2015-2016 sezonunda Slovakya ekibi Trencin'den kadroya katmıştı. Arsenal bu transferde istekli olursa Valencia ve Fiorentina ile yarışacak.

2018 Dünya Kupası'nı kazanan Fransa Milli Takımı'ndaki performansıyla dikkatleri çeken 22 yaşındaki Benjamin Pavard, Alman ekibi Stuttgart'ta da başarısını sürdürünce Liverpool ve Tottenham'ın listesinde yer aldı. Stuttgart 2016'da sağ bek, stoper ve önlibero oynayabilen Pavard'ı Lille'den 5 Milyon Euro'ya almıştı. 

Napoli ve Bayern Münih'in de Pavard için teklif hazırladığı iddia edilirken bu oyuncuyu alacak takımın 35 Milyon Euro civarında bir ödeme yapması gerekiyor. 

İspanya futbolunun 'Altın Jenerasyonu'ndaki çok önemli parçalardan biri olan Cesc Fabregas'ın adı zaman zaman ligimizdeki takımlarla da anılıyor. Son dönemdeki düşüşüyle eski formunu aratan bir görüntüsü olan 31 yaşındaki yıldız oyuncuya Valencia talip oldu. Chelsea'de fazla şans da bulamadığı için Fabregas'ın Valencia'ya gidebileceği konuşuluyor.

İngiltere Premier Lig'de iyi bir sezon geçirmeyen ve kadrosunu güçlendirip ligin ikinci yarısında çıkışa geçmek isteyen Newcastle, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Siyah-beyazlı ekibin ilk gözdelerinden biri ABD Major Lig'de Atlanta forması giyen Almiron.

22 yaşındaki Miguel Almiron hücum oyuncusu ve bu sezon Atlanta formasıyla ABD Major Lig'de 32 maçta 14 gol atıp 10 da asist yaptı. Paraguaylı oyuncuyu West Ham ve Arsenal'in de takip ettiği belirtiliyor. 

Tottenham hücum hattına takviye düşünüyor ve Hull forması giyen Jarrod Bowen'i takibe aldı. 22 yaşındaki oyuncu Hull formasıyla İngiltere Championship'te 42 maçta 14 gol atmıştı. İngiliz kanat oyuncusu, bu sezon ise 21 lig maçında 6 gol, 3 asist üretti. Tottenham'ın, Bowen için 10 milyon Pound'ı gözden çıkardığı ifade ediliyor. 

Senin için hazırladığımız haberler