UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Yarı Finalleri Ne Zaman, Hangi Kanalda?

Akın Ungan
28.04.2022 - 16:58 | Son Güncellenme: 28.04.2022 - 17:13

UEFA Avrupa Konferans Ligi yarı finalinde Orkun Kökçü ile Cengiz Ünder karşılaşacak. Çağlar Söyüncü ise Roma ile maç yapacak. Peki yarı final maçları ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

UEFA Avrupa Ligi ve Konferans Ligi Yarı Finalleri Ne Zaman, Hangi Kanalda?

AJANSSPOR HABER

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde yarı final heyecanları başlıyor. Konferans Ligi yarı final mücadeleleri ise geceyi Türkler için önemli kıldı. Türk oyuncuların formasını giydiği tam 3 takım, yarı finalde kozlarını paylaşacak.

Cengiz, Orkun ve Çağlar Avrupa sahnesinde

Milli oyuncularımız UEFA Konferans Ligi yarı finalinde kozlarını paylaşacak. Cengiz Ünder'in formasını giydiği Marsilya, Orkun Kökçü'lü Feyenoord'a konuk olacak. Çağlar Söyüncü'nün takımı Leicester City ise İtalyan devi Roma'yı evinde ağırlayacak.

Avrupa maçları ne zaman, saat kaçta?

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde boy gösteren takımlar bugün, saat 22.00'da yarı final mücadelesine başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde oynayan takımlar

UEFA Avrupa Ligi

  • Leipzig - Rangers
  • West Ham - E. Frankfurt

 

UEFA Avrupa Konferans Ligi

  • Feyenoord - Marsilya
  • Leicester City - Roma

Feyenoord - Marsilya maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Orkun Kökçü ile Cengiz Ünder'in karşı karşıya geleceği Feyenoord - Marsilya maçı 28 Nisan Perşembe (bugün) saat 22.00'da başlayacak. Maç, EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Leicester City - Roma maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Başarılı stoper Çağlar Söyüncü'nün savunmasında rol aldığı Leciester City, Mourinho'lu Roma'yı evinde konuk edecek. Leicester City - Roma maçı 28 Nisan Perşembe (bugün) saat 22.00'da başlayacak. Maç EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

Senin için hazırladığımız haberler