Gol Enes, Gol Oğuzhan, Gol Merih, Gol Orkun!

Akın Ungan
11.09.2022 - 23:56 | Son Güncellenme: 12.09.2022 - 00:02

Avrupa'da oynayan dört oyuncumuz gol attı. Getafe'de Enes Ünal muhteşem frikiğiyle Real Sociedad maçına damga vurdu. Merih Demiral, Oğuzhan Özyakup ve Orkun Kökçü de gol sevinci yaşadı.

Gol Enes, Gol Oğuzhan, Gol Merih, Gol Orkun!

AJANSSPOR HABER

Avrupa liglerinde adeta Türk haftası yaşandı. Dört Türk oyuncusu gol atarak, kendilerinden söz ettirdiler. Milli takım formasını da taşıyan Enes Ünal, muhteşem frikik golüyle en çok konuşulan ve sosyal medyayı adeta sallayan isim oldu. İspanya La Liga'da Getafe'nin Real Sociedad'ı 2-1 yendiği maçta Enes, golün yanı sıra bir de asist yaparak yıldızlaştı.

Eski Beşiktaşlılar'ın ortaklığı

A Milli Takım'ın bir diğer ismi Merih Demiral da gol sevinci yaşadı. İtalya Serie A'da Atalanta evinde Merih'in golüyle 1-0 öne geçse de Cremonese ile 1-1 berabere kaldı. Hollanda Eredivese Ligi'nden iki gol sesi geldi temsilcilerimizden. Orkun Kökçü Feyenoord'un Sparta Rotterdam'ı 3-0 mağlup ettiği maçta güzel bir golle açılışı yapan isim oldu.

Menajer oyuncu olarak Burak Yılmaz'ın yönettiği Fortuna Sittard'a transfer olan eski Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup da siftahı yaptı. NEC deplasmanında Burak Yılmaz'ın asistinde Oğuzhan şahane bir plase golle takımını öne geçirdi. Ama Sittard, uzatmanın 5. dakikasında gelen gole mani olamadı ve mücadele 1-1 bitti.

Doğan ve Emirhan ise üzdü

Diğer yandan Fortuna Sittard'da Doğan Erdoğan, 89. dakikada kırmızı kart görerek oyundan atıldı. Beşiktaş'tan İtalya Serie A ekibi Torino'ya giden Emirhan İlkhan da şanssız bir maç oynadı. Ligin güçlü ekiplerinden Inter'e konuk olan Torino, maçı 1-0 kaybetti. Oyuna sonradan giren ve yenilen golde hatalı olan Emirhan İlkhan, sosyal medya üzerinden özeleştiri yaptı. Genç oyuncu, geçen pazartesi Lecce maçında ilk kez ilk 11'de başlamış ve beğenilmişti.

Senin için hazırladığımız haberler