Avrupalılar kapmadan... Aslan o orta sahanın peşinde

03.08.2020 - 13:29 | Son Güncellenme: 03.08.2020 - 13:32

Son dakika Galatasaray, Berat Özdemir transfer haberleri... Yeni sezon transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'da orta sahaya düşünülen isim belli oldu. Peki km bu oyuncu? İşte detaylar...

Avrupalılar kapmadan... Aslan o orta sahanın peşinde

Burhan Can TERZİ - AJANSSPOR

Galatasaray’da taraftarın en çok sorduğu sorulardan biri yeni sezonda merkez orta sahada kimin görev yapacağı ve kimlerin transfer edileceği...

Galatasaray’da geçen sene en büyük değişikliklerden biri orta sahada yaşanmıştı. Fernando’yu satan Ndiaye ile de sözleşme yenilemeyen sarı-kırmızılılar yerlerine Lemina, seri, Nzonzi hamleleri yapmıştı. Şu an itibarıyla ise takımda ortada görev yapacak Taylan Antalyalı, Ömer Bayram gibi isimler bulunuyor. Cimbom’da Selçuk İnan da futbolu bırakırken orta sahada boşluk bulunuyor. Galatasaray için en kritik bölgelerden biri olan merkez orta saha için çalışmalar devam ediyor.

Seri, Fulham'a bağlı

Galatasaray’da kiralık sözleşmesi sona eren isimlerden Lemina için yeni bir hamle yapılması planlanmıyor. Seri ise istense de şu an için durumu kulübü Fulham’ın Premier Lig’e çıkıp çıkmamasına bağlı. Sarı-kırmızılıların listesinde bulunan diğer Bournemouth’tan Lerma bulunurken, Strasbourg’dan Bellegarde’nin de ismi geçiyor. Galatasaray bir de yerli oyuncuyu yeniden radarına aldı: Berat Özdemir.

Aklı Avrupa'da

Gençlerbirliği’nde bu sezon çok başarılı bir sezon geçiren Berat Özdemir, uzun süredir sarı-kırmızılı kulüp tarafından takip edilirken, son dönemde yeniden hedefleri arasına girdi. Ancak 22 yaşındaki futbolcuya Avrupa’dan da birçok talip olduğu öğrenildi. Ayrıca Berat’ın da öncelikle kariyer hedefi Avrupa fakat Galatasaray devreye girip başarılı orta sahayı kadroya katmayı hedefliyor.

Senin için hazırladığımız haberler