Avrupa'nın devleri derbide Yunus Akgün'ü takip edecek!

27.10.2024 - 09:20 | Son Güncellenme: 27.10.2024 - 09:26

Süper Lig'de Pazartesi günü Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanacak olan dev derbide Avrupa'nın devleri milli futbolcu Yunus Akgün'ü de takip edecek.

Avrupa'nın devleri derbide Yunus Akgün'ü takip edecek!

AJANSSPOR HABER

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Galatasaray forması giyen ve Kerem Aktürkoğlu'nun Benfica'ya transfer olmasının ardından müthiş bir performans ortaya koyan Yunus Akgün ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Yunus Akgün'e olan ilgi artıyor

Fanatik'te yer alan habere göre; Galatasaray'ın parlayan yıldızı Yunus Akgün'e olan ilgi artıyor. Son dönemde adı birçok kulüple anılan başarılı oyuncu için Beşiktaş derbisi de kritik bir önem taşıyacak.

Temsilciler milli futbolcuyu izleyecek

Dev derbide gözler özellikle genç yıldızların üzerinde olacak. Bunlardan biri de Yunus Akgün. Sezona müthiş bir başlangıç yapan ve hem ligde hem de Avrupa’da üst üste goller atan 24 yaşındaki futbolcuyu, Portekiz, İspanya, İngiltere, İtalya ve Belçika’dan gelen kulüp temsilcileri çıplak gözle tribünde izleyecek.

Geçen sezon kiralık gittiği Leicester’da kendisini göstermeyi başaramayan Yunus, Galatasaray’da yakaladığı çıkışla yeniden Avrupa’ya adım atmanın hesapları içerisinde.

İsmi Benfica ile anılmıştı

Bilindiği üzere yıldız futbolcunun ismi geçtiğimiz günlerde Portekiz ekibi Benfica ile anılmıştı.

Bu sezonki performansı

Sarı-Kırmızılı takım ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2026 yılına kadar devam eden 24 yaşındaki futbolcu, bu sezon forma giydiği 13 maçta 5 gol ve 1 asist kaydetti.

Senin için hazırladığımız haberler