Avrupa'nın devleri Gedson Fernandes'i tribünden takip etti

23.09.2023 - 09:17 | Son Güncellenme: 23.09.2023 - 09:21

Beşiktaş haberleri... Avrupa'nın dev takımları, Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Club Brugge ile karşılaştığı maçta Gedson Fernandes'i tribünden takip etti

Avrupa'nın devleri Gedson Fernandes'i tribünden takip etti

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde Belçika temsilcisi Club Brugge ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş'ta forma giyen Gedson Fernandes'i Avrupa'nın devleri tribünden takip etti. 

Üç kulüp Gedson Fernandes'i tribünden takip etti

Sabah'ta yer alan habere göre; yaz transfer döneminde birçok Avrupa kulübünün listesinde yer alan Gedson Fernandes'e ilgi artarak devam ediyor… Beşiktaş'ın önceki gece Club Brugge ile deplasmanda oynadığı UEFA Konferans Ligi grup maçında üç kulübün temsilcilerinin Portekizli yıldız için tribünde olduğu öğrenildi. 

Almanya'dan Borussia Dortmund ve Borussia Mönchengladbach, İspanya'dan da Atletico Madrid takımlarının Gedson Fernandes'i Club Brugge karşılaşmasında mercek altına aldığı belirtildi.

İlgini Çekebilir
Oyundan çıkınca tepki göstermişti! Kanarya'da Batshuayi gelişmesi!
Habere Git

İstanbul'daki maçlarda da takip edilecek

Gedson'un yanı sıra Club Brugge'den Onyedika ve Cuyper de izlenen futbolcular arasında yer aldı. Bu arada üç kulübün scoutlarının Beşiktaşlı oyuncuyu İstanbul'daki maçlarda da takip edeceği kaydedildi. 

Beşiktaş'ın vazgeçilmezi

Daha önce Türkiye'de Galatasaray ve Çaykur Rizespor formalarını da giyen Gedson Fernandes, siyah-beyazlı ekipte 47 maça çıkarken orta sahadaki dinamizmi ile takımın vazgeçilmezi olmayı başardı. 

Demir Ege Tıknaz'ın yolu Dortmund'la kesişti

24 yaşındaki oyuncu bu maçlarda 4 gol, 9 asist üretti. Öte yandan Demir Ege Tıknaz'ın da yolu bir kez daha Borussia Dortmund ile kesişti. Siyah- beyazlı futbolcu, iki sezon önce UEFA Gençlik Ligi'nde Beşiktaş- Dortmund arasında oynanan maçta Emirhan İlkhan ile birlikte Alman gözlemcilerin dikkatini çekip radarını girmişti. Ancak sonrasında yaşadığı çapraz bağ sakatlığı uzun süre sahalardan uzak kalmasına neden olmuştu.

İlgini Çekebilir
Haydi Filenin Sultanları, olimpiyatlar için!
Habere Git
Senin için hazırladığımız haberler