Ferdi Kadıoğlu transfer kararını açıkladı!

Cem Ergün
21.06.2024 - 12:31 | Son Güncellenme: 21.06.2024 - 12:47

A Milli Takım ile EURO 2024'te boy gösteren Fenerbahçe'nin yıldız ismi Ferdi Kadıoğlu, hakkındaki transfer iddiaları hakkında açıklama yaptı. Detaylar.

Ferdi Kadıoğlu transfer kararını açıkladı!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe'nin başarılı sol beki Ferdi Kadıoğlu, Türkiye Gazetesi'ne özel açıklamalarda bulundu. Ferdi, hakkında çıkan transfer iddialarına cevap verirken, Milli Takım ve EURO 2024 süreci hakkında da konuştu. İşte detaylar...

Ferdi Kadıoğlu için devler sıraya girdi

Ajansspor'dan Aygün Özipek'in özel haberine göre; Ferdi Kadıoğlu için Avrupa devleri Fenerbahçe'ye tekliflerini sunmaya başladı.

Milli futbolcuya Avrupa'nın birçok kulübünden teklifler olduğu öğrenilirken, en ciddi teklifler Premier Lig devi Arsenal ve Nuri Şahin'in çalıştırdığı Borussia Dortmund'dan geldi.

Arsenal ve Dortmund'un teklifleri belli oldu

Londra ekibinin 24 yaşındaki yıldız için 20 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Daha önce de Ferdi için Sarı-Lacivertlilerin kapısını çalan Alman temsilcisi ise teklifini 25 milyon Euro'ya çıkarttı.

Ferdi Kadıoğlu'ndan transfer açıklaması

Türkiye Gazetesi'ne konuşan Ferdi Kadıoğlu ise, Avrupa'dan birçok devin kendisini transfer etmek istemesini ve transferdeki son kararını şu sözlerle açıkladı: "Baktığınız zaman Fenerbahçe’de çok güzel bir sezon geçirdim. Ama şu an itibariyle sadece A Milli Takım’a odaklandım. Tam manasıyla Milli Takım’a kontsantre oldum. Çünkü burada çok güzel bir deneyim yaşamak ve ne kadar ileri gidebilirsek o kadar gidebilmek istiyoruz."

"Herkes bir şeyler başarmak istiyor"

EURO 2024'te mücadele eden Milli Takım hakkında da konuşan Ferdi, "Bizim takımımızda hem çok genç futbolcular var, bunun yanında deneyimli isimler de var. Herkesin birbirleriyle olan ilişkisi çok iyi. Herkes çok çalışkan. Bir hedef doğrultusunda herkes bir şeyler başarmak istiyor. Ama bunu başarabilmek için öncelikle gruptan çıkmamız gerekiyor. Turu geçtikten sonra biraz şansa da bağlı, gelecek rakipler de önemli. Amacımız bu şekilde ilerlemek" dedi.

Senin için hazırladığımız haberler