Transfer | Fenerbahçe'de Altay Bayındır'a Ajax, Inter, Newcastle ve Lille talip!

07.10.2021 - 09:30 | Son Güncellenme: 07.10.2021 - 09:53

Son dakika transfer haberleri... Fenerbahçeli kaleci Altay Bayındır ile Ajax, Inter, Newcastle United ve Lille ilgileniyor. İşte gelişmeler...

Transfer | Fenerbahçe'de Altay Bayındır'a Ajax, Inter, Newcastle ve Lille talip!

AJANSSPOR - HABER

Milli araya lider giren Fenerbahçe'de genç file bekçisi Altay Bayındır'ın performansı da büyük rol oynadı. Başarılı file bekçisine şimdiden Avrupa'nın dört büyük ekibi de talip oldu. 

Lille Altay Bayındır'ı listeye ekledi

Sabah'ın haberine göre, son yıllarda Türk futbolcuları kadrosuna katan ve kadrosunda Burak Yılmaz, Yusuf Yazıcı ve Mehmet Zeki Çelik gibi milli futbolcuları da barındıran Lille, Altay Bayındır'ı da listeye ekledi. 

Inter de Altay'ı izliyor

Hakan Çalhanoğlu'nun formasını giydiği Inter de genç file bekçisini radarın aldı. İtalyan ekibin Altay Bayındır'ı izlettiği öğrenildi. 

Ajax da Altay Bayındır için devrede

Kadrosuna pek çok genç futbolcuya yer veren ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi grup aşamasındaki rakiplerinden Hollanda ekibi Ajax da Altay Bayındır için devrede. 

Newcastle United'ın radarında da yer alıyor

Son olarak İngiltere Premier Lig ekibi Newcastle United da Altay Bayındır'ı kadrosuna katmak isteyen ekiplerden. Son dönemde Okay Yokuşlu, Ozan Kabak ve Ozan Tufan gibi milli futbolcular İngiltere’ye transfer olmuştu. Altay da bu isimlerin arasına katılabilir.

Altay Bayındır'ın bonservis bedeli ne kadar?

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, başarılı kaleci için taban fiyat olarak 20 milyon Euro bonservis bedeli belirledi.  Koç, geleceğin kaptanı olarak gördüğü Altay’ı astronomik bir ücret gelmedikçe satmaya sıcak bakmıyor. 

Senin için hazırladığımız haberler