Emre Belözoğlu'nun Ne Lig'de Ne Avrupa'da Bileği Bükülmüyor

Feride Kara
16.09.2022 - 00:08 | Son Güncellenme: 16.09.2022 - 00:13

Süper Lig gibi Avrupa'da da yenilgi yüzü görmeyen Emre Belözoğlu, yeni Avrupa Fatihi olma yolunda. Başakşehir, UEFA Konferans Ligi'nde 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı.

Emre Belözoğlu'nun Ne Lig'de Ne Avrupa'da Bileği Bükülmüyor

AJANSSPOR-HABER

Medipol Başakşehir, Emre Belözoğlu yönetiminde hem Süper Lig hem Avrupa'da yoluna namağlup devam ediyor. Boz Baykuşlar, İtalya'nın önemli takımlarından Fiorentina'yı da 3-0 ile hezimete uğratmayı başardı. Eski hocası Fatih Terim'in de izlediği maçta Belözoğlu'nun ekibi adeta coştu. Bu sonuçla birlikte Başakşehir, elemeler dahil olmak üzere UEFA Konferans Ligi'nde 8 maçında da yenilgi yüzü görmedi. Temsilcimiz, 8 maçta 6 galibiyet ve 2 beraberlik aldı. Başakşehir, 8 maçta rakip fileleri 19 gol atarken, kalesinde ise sadece 4 gol attı. 

Medipol Başakşehir'in Avrupa Karnesi

Medipol Başakşehir-Maccabi Netanya: 1-1

Maccabi Netanya-Medipol Başakşehir: 0:1

Breidablik Kopavogur-Medipol Başakşehir: 1-3

Medipol Başakşehir-Breidablik Kopavogur: 3-0

Medipol Başakşehir-Royal Antwerp: 1:1

Royal Antwerp FC-Medipol Başakşehir 1-3

Hearts-Medipol Başakşehir: 0-4

Medipol Başakşehir-Fiorentina: 3-0

İlgini Çekebilir
Serdar GÜRLER Başakşehir GÜLER
Habere Git

Ligde de namağlup ve kalesi gole kapalı

Medipol Başakşehir, Süper Lig'de 5 maçta 4 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 13 puanla Arabam.com Konyaspor'un 1 puan gerisinde ikinci basamakta yer alıyor. Belözoğlu'nun ekibi 5 maçta 9 gol atarken kalesinde hiç gol görmedi. Başakşehir, son olarak Vodafone Park'ta Beşiktaş'ı yenerek rakibini hem liderlikten indirdi hem de ilk yenilgisini tattırdı.

Senin için hazırladığımız haberler