Avusturya maçını skoruna kadar bilmişti! Fenomen köpek, Türkiye-Hollanda maçı için de tahminini yaptı

Orhan Gülek
04.07.2024 - 21:54 | Son Güncellenme: 04.07.2024 - 22:34

2024 Avrupa Şampiyonası son 16 turunda oynanan Türkiye-Avusturya maçının skorunu doğru bilen sosyal medya fenomeni köpek Steph Furry, çeyrek finalde oynayacağımız Hollanda karşılaşmasıyla ilgili de tahminde bulundu.

Avusturya maçını skoruna kadar bilmişti! Fenomen köpek, Türkiye-Hollanda maçı için de tahminini yaptı

AJANSSPOR-HABER

EURO 2024 son 16 eşleşmelerinde Avusturya'yı 2-1 mağlup ederek adını son 8'e yazdıran A Milli Futbol takımı, Hollanda ile eşleşti. Sosyal medyada 'kahin köpek' olarak bilinen Steph Furry'den karşılaşma için yeni tahmin geldi.

EURO 2024 son 16 turunda Avusturya'yı Merih Demiral'ın golleriyle 2-1 mağlup eden Türkiye'nin galibiyetini ve skor tahminini fenomen köpek Steph Furry önceden bilerek sosyal medyaya damga vurmuştu. 'Kahin köpek'ten Hollanda karşılaşması için de tahmin geldi. 

Türkiye-Hollanda maçı için de tahminini yaptı

Avusturya-Türkiye karşılaşması öncesinde yaptığı tahminle Türkiye'nin maçı 2-1 yeneceğini doğru bilen Steph Furry adlı köpek, Hollanda karşılaşmasının da skorunu tahmin etti. 

Türkiye kazanacak

Step Furry'ye göre EURO 2024 çeyrek finallerinde eşleşen Türkiye ve Hollanda arasındaki mücadeleyi 2-1'lik skorla Türkiye kazanarak bir üst tura adını yazdıracak.

Senin için hazırladığımız haberler