Avusturya Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu! Yusuf Demir, Ercan Kara...

İsa Kethüda
19.05.2021 - 15:20 | Son Güncellenme: 19.05.2021 - 15:27

Rapid Wien forması giyen Yusuf Demir ve Ercan Kara, Avusturya Milli Takımı'nın EURO 2020 kamp kadrosunda yer almadı. İşte detaylar.

Avusturya Milli Takımı'nın kadrosu belli oldu! Yusuf Demir, Ercan Kara...

DIŞ HABER - AJANSSPOR

Avusturya Milli Takımı'nın EURO 2020 kamp kadrosu belli oldu. Buna göre daha önce milli takım tercihlerini Avusturya'dan yana kullanan ve Avusturya Birinci Futbol Ligi ekiplerinden Rapid Wien forması giyen Türk asıllı futbolcular Yusuf Demir ve Ercan Kara, kadroya dahil edilmedi.

İşte kadroda yer alan oyuncular: 

David Alaba, Marko Arnautovic, Daniel Bachmann, Husein Balic, Julian Baumgartlinger, Christoph Baumgartner, Aleksandar Dragovic, Marco Fridel, Adrian Grbic, Michael Gregoritsch, Florian Grillitsch, Martin Hinteregger, Stefan İlsanker, Sasa Kalajdzic, Konrad Laimer, Stefan Lainer, Valentino Lazaro, Philip Leinhart, Heinz Lindner, Philipp Mwene, Andreas Ulmer, Christopher Trimmel, Aessandro Schöpf, Xaver Schlager, Alexander Schlager, Louis Schaub, Marcel Sabitzer, Stefan Posch, Pavao Pervan ve Karim Onisiwo

Kimse temasa geçmedi

Bilindiği üzere oyuncunun menajeri daha önce yaptığı açıklamada, "Oyuncularımızın tercih etme şansı olmadı çünkü Milli Takım tarafından bizimle kimse iletişime geçmedi. Avusturya Milli Takımı çok uzun süredir oyuncular için uğraşıyor. Çok fazla görüşme yaptık ve süreç bu şekilde sonuçlandı" ifadelerini kullanmıştı. 

Yusuf Demir ve Ercan Kara, daha önce Avusturya'nın İskoçya, Faroe Adaları ve Danimarka maçlarının kadrosuna davet edilmişti. 

İki oyuncunun bu sezonki performansı

Ercan Kara: 

  • 42 maç
  • 20 gol
  • 11 asist

Yusuf Demir:

  • 31 maç
  • 9 gol
  • 3 asist
Senin için hazırladığımız haberler