Samet Aybaba: Belhanda'yla görüştüm, 'Haklısınız hocam' diyor...

24.08.2021 - 21:17 | Son Güncellenme: 24.08.2021 - 21:24

Son dakika haberleri... Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, takımı hakkında açıklamalarda bulundu. İşte detaylar...

Samet Aybaba: Belhanda'yla görüştüm, 'Haklısınız hocam' diyor...

AJANSSPOR - HABER

 

Mavi-lacivertliler, Adana Demirspor Tesisleri'nde teknik direktör Samet Aybaba yönetiminde Konyaspor maçına çalıştı. Aybaba, antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı Konyaspor’u değerlendirdi.
Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5'e 2 top kapma ve pas çalışmasıyla devam etti.

"Çok başındayız daha..."

Kazandıkça takımdaşlık duygusunun daha da artacağını belirten Samet Aybaba, “Kayserispor maçı bizim için gel-git. O takımların hepsi lige devam eden takımlar ama biz yeni bir takımız. Çok başındayız daha. Yeni bir takımız. İyi oynadığımız Beşiktaş ve Fenerbahçe maçları var. Takım sallanacaktır. Çünkü tam bir şeyleri anlayabilmeleri mümkün değil. Kazandıkça daha çok hızlandırır" dedi. 

"Konyaspor'u yeneriz diye düşünüyorum..."

Konyaspor maçını kazanmak için sahaya çıkacaklarını kaydeden Aybaba, “Konyaspor çok disiplinli, coşkulu ve koşan bir takım. Hocasıyla ve oyuncularıyla devam eden bir takım. Biz de aynı ciddiyetle disiplinle koşarak devam etmemiz lazım. Bunu ön plana çıkarırsak Konyaspor’u yeneriz diye düşünüyorum. Oyuncularımızda bunu düşünüyor” ifadelerini kullandı.

Akintola kaç hafta yok?

Babajide Akintola’nın sakatlığı hakkında da bilgi veren Aybaba, “Doktor arkadaşımız bize 8-10 hafta diyor ama nasıl hızlanır bilmiyoruz. Çeşitli şeyler deneyecekler ve hızlandırmaya çalışacaklar. Kasığında ki bir tendon bağında yırtık var diyorlar. Bazı mevkilerde eksiğiz. Akintola da eksik olduğumuz mevkilerdeki en iyi oyuncumuzdu ama olsun başka arkadaşlarda var” diye konuştu.

"Bunları toparlayacağız..."

Belhanda’nın da kendi performansını beğenmediğini vurgulayan Aybaba, “Belhanda ile de görüştüm. Oda memnun değil kendisinden. ‘Haklısınız hocam’ diyor. Bunları toparlayacağız. Arkadaşlıklarını, takımdaşlıklarını geliştireceğiz. Daha çok performans almak için ne yapmamız gerektiğini konuşuyoruz. Hepsi de aynı fikirde ama nedense doğru söylenen şeyler gündem oluyor, söylenmeyen şeyler gündem olmuyor bu ülkede” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler