Samet Aybaba izleyip, beğendiği Slovak oyuncuyla Fernando Santos onay verdi

Özgür Koç
19.02.2024 - 15:39 | Son Güncellenme: 19.02.2024 - 15:56

Devre arasında yaptığı 4 transfer arından gelecek sezonun kadro çalışmalarını da sürdüren Beşiktaş'ta, Samet Aybaba izlediği Slovak futbolcuya Hayran kaldı. İşte detaylar...

Samet Aybaba izleyip, beğendiği Slovak oyuncuyla Fernando Santos onay verdi

AJANSSPOR - HABER

Ara transferde kadrosunu Ernest Muçi, Al-Musrati, Jonas Svensson ve Joa Worrall'ı kadrosuna katan Beşiktaş, gelecek sezon şampiyonluk ipini göğüsleyecek kadroyu kurmak için transfer çalışmalarını ara vermeden sürdürüyor.

Aybaba, Şampiyonlar Ligi'nde futbolcu izledi

Siyah beyazlı takımda transferin baş aktörleri arasında yer alan Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba, gelecek sezon kadrosu için futbolcu izlemeye devam ediyor. Daha önce Sırbistan'da futbolcu izleyen Aybaba, bu kez Şampiyonlar Ligi karşılaşmasında Beşiktaş için futbolcu takip etti.  

Aybaba, Denis Vavro'yu beğendi

Beşiktaş'ta Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın, geçtiğimiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag - Manchester City karşılaşmasını tribünden takip etti. Tecrübeli futbol adamı bu karşılaşmada Danimarka ekibi Kopenhag'ın 27 yaşındaki Slovak stoperi Denis Vavro'yu beğendi. 

Denis Vavro için flaş toplantı

Takvim'de yer alan habere göre; Samet Aybaba'nın, İstanbul'a döndükten sonra Başkan Hasan Arat, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Teknik Direktörü Fernando Santos ile toplantı yaptığı kaydedildi. 

Aybaba, "kaçırmayalım" dedi, Santos onay verdi

Aybaba'nın bu toplantıda 27 yaşındaki stoper için, "Tam bize göre bir stoper, sert bir oyuncu. Hava toplarında da çok etkili. Bu adamı kaçırmayalım" dediği öğrenildi. Aybaba'nın sözlerinin ardından teknik direktör Fernando Santos'un, Denis Vavro'ya onay verdiği bildirildi.

Teklif sezon sonu yapılacak

Siyah-beyazlı kulübün, sezon sonunda Slovak savunmacı için Kopenhag'a teklif götüreceği kaydedildi. 2022 yılında İtalya Serie A kulübü Lazio'dan Kopenhag'a transfer olan Vavro, Danimarka ekibiyle tüm kulvarlarda toplam 175 maça çıktı. 27 yaşındaki futbolcu, savunmadaki performansının yanı sıra 9 gol atıp 8 de asist yaptı.

Senin için hazırladığımız haberler