Aybaba, dev zaferin ardından konuştu! 'Futbol ciddi bir şeydir'

17.04.2021 - 21:53 | Son Güncellenme: 17.04.2021 - 21:59

Adana Demir ve Giresunspor, TFF 1. Lig'in 31. haftasında karşı karşıya geldi. Dev maçın ardından Adana Demir Teknik Direktörü Samet Aybaba açıklamalarda bulundu.

Aybaba, dev zaferin ardından konuştu! 'Futbol ciddi bir şeydir'

AJANSSPOR - HABER

TFF 1. Lig'de üst sıraları yakından ilgilendiren maçta Adana Demirspor evinde Lider Giresunspor'u 3-0 mağlup etti. Maçın ardından konuşan Adana Demirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, 'Bundan sonraki maçlara odaklanıp şehrin özlemi olan Süper Lig’e takımı çıkartmak istiyoruz' dedi. 

'Takımı şehrin özlediği Süper Lig'e çıkartmak istiyoruz'

Maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulunan Aybaba, ''Mükemmele yakın bir oyun. Oyunumuz her gün gelişiyor. Lidere karşı oynuyoruz, final maçı. Oyuncular saha içerisinde müthiş oynadılar. 3 maçımız var. Yarın tekrar sabahtan idmana başlıyoruz. Futbol ciddi bir şeydir. 3 maç bitince hedefler ve hayaller belirlenir. Bundan sonraki maçlara odaklanıp şehrin özlemi olan Süper Lig’e takımı çıkartmak istiyoruz'' ifadelerini kullandı. 

Adana Demir, Samet Aybaba ile bambaşka

Adana Demir, Samet Aybaba yönetiminde çıktığı 8 maçta 22 puan topladı.  Mavi-lacivertliler, 8 maçta, 7 galibiyet ve 1 beraberlikle topladığı 21 puanla zirve yarışında önemli bir yer edindi. Oynadığı 8 maçta 16 gol atıp, 3 gol yiyen Akdeniz ekibi, hücum ve savunmada başarılı bir görüntü çizdi.

Senin için hazırladığımız haberler