Aybaba: 'Yusuf Erdoğan'ı yeniden kazanmaya çalışacağız'

04.06.2018 - 20:45 | Son Güncellenme: 05.06.2018 - 00:59

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, yeni sezon öncesi hedeflerini beIN Sports'a anlattı.

Sivasspor günleri

"Sivas'ta keyifle çalıştım, güzel anılarla ayrıldım. Robinho özellikle bu sezon Sivas'ta iyi işler yapacaktır.''

Bursaspor'da hedefi ne?

"Batalla gibi futbolcuların yer doldurulamaz. Yusuf Erdoğan’ı yeniden kazanmaya çalışacağız. Bu sezon taraftara büyük görevler düşüyor. Yerli oyuncular daha çok çalışıp gelişmeli. Gittiğim kulüpleri maddi anlamda zora sokmam. Gençlerbirliği’nin düşmesi içimi sızlattı. Bursaspor taraftarı bize inansın."

Şu an takımda 26 kişi olduklarını belirten Aybaba, "İlk planladığımız grubun içinde 5 tane yabancı var. 4-5 yabancı oyuncu transferi yapmak istiyoruz . Listemiz var, Bursaspor Kulübü'nün scoutlar ile birlikte hazırlayıp çalıştığı liste var karşılaştırdık onların üzerinde çalışıyoruz oyuncuları tespit ettik yönetimimiz ekonomik durumlarıyla ilgili görüşmeler yapıyorlar" dedi.

"BURSA'YI FUTBOL ARENASINA ÇEVİRMEMİZ LAZIM"

Son olarak Bursaspor taraftarına da mesaj veren Aybaba, "Bize inansınlar, biz oraya gideceğiz. Bugüne kadar yaptığımız işlerin en iyisini yapmaya çalışacağız. Bursa şehrini layık olduğu yere getirmeye çalışacağız tek başımıza kaldırabileceğimiz yük değil bizi desteklesinler farkı görecekler hem bizdeki hem oyunculardaki. Kulübün takımın duruşunu. Onlar bizi coşkuyla desteklerlerse çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. İç sahada özellikle Bursa'yı futbol arenasına çevirmemiz lazım, saha içerisinde üstünlük sağlamak için bu desteğe ihtiyacımız var. İlk 10'dan kopmayalım diye düşünüyoruz" ifadelerini kullandı. (Bursa.com)

Senin için hazırladığımız haberler