Aybaba'dan saat sitemi: "Tebrik ediyoruz"

03.05.2017 - 22:05 | Son Güncellenme: 03.05.2017 - 22:05

Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba tahmin ettikleri gibi zor bir maçın geride kaldığını söyledi. Mutlaka kazanmaları gerektiğini bildiklerini aktaran Aybaba, şunları kaydetti:

"Planlarımızı buna göre yapıyoruz, hava çok sıcak. Yalnız planlamayı doğru yapamayanlar var. Saat 16.00’da İzmir'de maç oynatıyorsunuz, saat 18.30’da Elazığ’da oynatıyorsunuz. Haftanın en önemli maçını insanların evine gittiğinde seyredebileceği, reytingi yüksek bir maçı 16.00’da oynatıyorsunuz, tebrik ediyoruz arkadaşları. Söylemlerimiz 25-30 yıldır devam ediyor ama hiçbir değişiklik yok."

Aybaba, futbolcularını kutlayarak, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Rakip 10 kişi kaldıktan sora biraz sallandık. Şöyle bir duygu vardır oyuncularda, '10 kişi kalan takımı nasıl olsa yeneriz, bu iş biter' diye düşünürler. Ondan sonra çok iyi pozisyonlar yakaladık. 4-5 net pozisyonumuz var, Göztepe'nin de 1-2 pozisyonu var. Futbol bu, biz içindeki her şeyin doğru olmasını, düzgün olmasını istiyoruz. Bugün bana da keyif veren bir mücadele oldu. Çok müthiş bir mücadele vardı sahada, oyuncularımı da Göztepeli oyuncuları da kutluyorum, Yılmaz hocama da başarılar diliyorum."

Son 3 haftaya girilen TFF 1. Lig’de heyecanın üst seviyede olduğunu hatırlatılması üzerine Aybaba, "Bundan güzel şey olur mu. Herkes çekişsin birbiriyle, keyif alsın, keyif versin, heyecan olsun. Futbolun gerekleri bunlar. Biz de bunu sahada uygulayalım ama birbirimizi sevelim, karşı kulübeyi de sevelim, hakemi de sevelim. Çirkin işlerden uzak kalalım." ifadelerini kullandı. 

Senin için hazırladığımız haberler