Ayça Aykaç dünya evine girdi! Melissa Vargas "Erik dalı" oynadı

Akın Ungan
30.09.2023 - 00:37 | Son Güncellenme: 30.09.2023 - 00:46

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Ayça Aykaç'ın düğününde bir araya geldi. Aykaç dünya evine girerken Melissa Vargas'ın "Erik dalı" performansı viral oldu.

Ayça Aykaç dünya evine girdi! Melissa Vargas "Erik dalı" oynadı

AJANSSPOR HABER

VakıfBank'ın ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın yıldız liberosu Ayça Aykaç, dünya evine girdi. Aykaç, İzmir’de düzenlenen törenle Galatasaray Kadın Takımı İstatistik Antrenörü Mert Altıntaş’la evlendi.

Filenin Sultanları bir arada!

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Ayça Aykaç'ı mutlu gününde yalnız bırakmadı. Aykaç'ın tüm takım arkadaşları İzmir'deki düğünde yer aldı.

Vargas'tan "Erik dalı" performansı

Fenerbahçe Opet ve A Milli Kadın Voleybol Takımı'n yıldızı Melissa Vargas, Filenin Sultanları ile özdeşleşen "Erik dalı" şarkısında oynadı. Vargas'ın eğlenceli anları sosyal medyada viral oldu.

İlgini Çekebilir
Meryem Boz’dan eleştirilere yanıt: “Biz aynı gemideyiz”
Habere Git

Dünya 1 numarası oldular

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Milletler Ligi'nde altın madalyaya uzanarak dünya 1 numarası oldu. Ayrıca Avrupa Şampiyonası finalinde de Sırbistan'ı deviren Filenin Sultanları, bu turnuvada da şampiyon olmayı başardı. Büyük bir çıkış yakalayan Ay-Yıldızlılar, son olarak Olimpiyat Elemelerinde namağlup şekilde olimpiyat vizesi aldı.

Senin için hazırladığımız haberler