Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, nereli?

13.08.2024 - 10:56 | Son Güncellenme: 13.08.2024 - 11:08

Acun Ilıcalı'nın evlenme kararı aldığı Ayça Çağla Altunkaya'nın kim olduğu merak konusu oldu. Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında ve nereli?

Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Acun Ilıcalı'nın sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında, nereli?

AJANSSPOR - HABER

Uzun süredir Acun Ilıcalı ile aşk yaşayan Ayça Çağla Altunkaya, evlilik iddialarıyla dikkatleri üzerine çekti. Nikah masasına oturacakları iddia edilen çiftten konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi. 4. kez dünya evine girmeye hazırlanan Acun Ilıcalı'nın hayatını birleştireceği Ayça Çağla Altunkaya da merak konusu oldu. Ayça Çağla Altunkaya kimdir? Ayça Çağla Altunkaya kaç yaşında ve nereli?

Hamile olduğu da iddia edilmişti

Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz yıl doğum gününde evlenme teklif ettiği Ayça Çağla Altunkaya'nın hamile olduğu iddiaları daha öncesinde gündeme gelmişti. Uzun süreli birlikteliklerini evliliğe çevirmeye hazırlandığı, çiftin düğün hazırlıklarına başladığı ve Muğla'da bir otelin tüm odalarını kapattıkları ileri sürüldü.

Ayça Çağla Altunkaya kimdir?

Ayça Çağla Altunkaya, 2 Temmuz 1999 tarihinde Yalova'da dünyaya geldi. Genç yaşına rağmen, özellikle ünlü televizyon yapımcısı ve sunucu Acun Ilıcalı ile yaşadığı ilişki sayesinde geniş bir kitle tarafından tanındı. Eğitimini Nişantaşı Üniversitesi'nde Hemşirelik bölümünde tamamlayan Altunkaya, eğitim hayatı boyunca amatör olarak basketbol takımında yer aldı.

İlk kez Acun Ilıcalı ile birlikte Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor programının setinde görüntülenenen Ayça Çağla Altunkaya o günden sonra magazin dünyasında sıkça gündeme geldi.

Ayça Çağla Altunkaya özellikle sosyal medya paylaşımları ve Acun Ilıcalı ile olan ilişkisi nedeniyle takipçileri tarafından yakından takip ediliyor. Altunkaya - Ilıcalı ile ilişkisi, daha önce de zaman zaman evlilik ve hamilelik gibi spekülasyonlarla medyada yer buldu, ancak bu iddialar çiftten gelen açıklamalarla yalanlandı.

Senin için hazırladığımız haberler