Ayça Çağla Altunkaya sevgilisi Acun Ilıcalı'yı terk etti! İşte nedeni...

08.08.2022 - 13:21 | Son Güncellenme: 08.08.2022 - 13:26

Ünlü medya patronu Acun Ilıcalı ile iki yıldır dolu dizgin aşk yaşadığı sevgilisi Ayça Çağla Altunkaya'nın ayırıldığı iddia edildi. Detaylar haberimizde...

Ayça Çağla Altunkaya sevgilisi Acun Ilıcalı'yı terk etti! İşte nedeni...

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, Şeyma Subaşı'ndan boşandıktan sonra 23 yaşındaki Ayça Çağla Altunkaya ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İki yıldır birlikte olan Ilıcalı ve Altunkaya'nın ayrıldığı iddia edildi. Ayrılığın sebebi ise herkesi şoke etti. İşte detaylar…

Son olarak Cedi Osman-Ebru Şahin düğününde görülen ikili bir daha yan yana görülmedi. 53 yaşındaki televizyoncu katıldığı davetlere Altunkaya'yı götürmeyince ayrılık iddiaları da gündeme geldi. Geçtiğimiz günlerde eski eşi Şeyma Subaşı'nın Acun Ilıcalı'nın bir paylaşımına yorum yapması da dikkatlerden kaçmamıştı.

Ayrılık sebebi mezuniyet törenine davet edilmemesi mi?

Ilıcalı ile ortak kızları olan Melisa'nın fotoğrafına yorum yapan Subaşı, kalp emojisi göndererek eski kocasını hala takip ettiği gösterdi. 

Çağla Ayça Altunkaya, Esat Yontuç'un oğlunun doğum gününde yer almayınca Acun Ilıcalı ile aralarının açıldığı, bardağı taşıran son damlanın ise Altunkaya'nın Ilıcalı'nın kızı Zeynep'in mezuniyet törenine de davet edilmemesi olduğu ileri sürüldü.

Senin için hazırladığımız haberler