Aydın Büyükşehir Belediyespor'dan Gizem Çerağ Düzeltir kararı!
Editör: İsa Kethüda
Son Güncelleme /
Transfer haberleri. Sultanlar Ligi takımlarından Aydın Büyükşehir Belediyespor, Gizem Çerağ Düzeltir ile sözleşme yenilendiğini açıkladı. İşte detaylar.

Son 5 Haber

Fulham'dan Nwaiwu için yeni teklif! Trabzonspor'dan bir kez daha ret

Türkiye FIFA sıralamasında 10 basamak geriledi: 32. sıraya düştü

A Milli Futbol Takımımızın elenmesinin ardından Hacıosmanoğlu'ndan ilk görüntü

"Türkler geliyor" marşını yazmıştı! Sinan Akçıl'dan sert tepki

Güntekin Onay'dan Montella'ya sert eleştiri! "Yazık, çok yazık"
- Haberin Kaynağı:
- Ajansspor
AJANSSPOR-HABER
Vodafone Sultanlar Ligi ekiplerinden Aydın Büyükşehir Belediyespor, libero oyuncusu Gizem Çerağ Düzeltir ile sözleşme yenilendiğini duyurdu.
"Gizem Çerağ Düzeltir ile yeniden"
Kulüpten yapılan açıklamada, "Gizem Çerağ Düzeltir ile yeniden... Vodafone Sultanlar Ligi 23-24 sezonu’nda formamızı başarıyla taşıyan değerli sporcumuz ile yeniden sözleşme imzaladık. Başarılı liberomuza sakatlıksız bir sezon diliyoruz.
Aydın Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz günlerde de takım kaptanı Fatma Şekerci ile sözleşme yenilemişti.

Veda eden oyuncular
Aydın Büyükşehir Belediyespor; Anna Nicoletti, Lauren Carlini, Sara Loda, Valeriia Nudha, Firdevs Kiremitçi, Selin Adalı, Ayşe Çürük, Özge Nur Çetin ve Ecenur Aksoy ile yollarını ayırmıştı.
Ligi 10. sırada tamamladı
Aydın Büyükşehir Belediyespor, Vodafone Sultanlar Ligi'ni 8 galibiyet ve 18 mağlubiyetle 10. sırada tamamlamıştı.