Aydınspor 1923 galibiyeti Ata’ya armağan etti

04.02.2018 - 11:52 | Son Güncellenme: 04.02.2018 - 11:52

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Aydınspor 1923, haftalar sonra deplasmanda Arsinspor’a karşı alınan 2-1’lik galibiyeti Aydın’a geliş yıl dönümü kutlanan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e armağan etti.

Kulüp Başkanı Özgür Kızıl, yaptığı açıklamada; “Profesyonel takımımız bu hafta sonu Arsinspor deplasmanından altın değerinde 3 puan alarak Aydın kentini ve Aydınspor camiasını sevince boğmuştur. Arsinspor deplasmanına takımımızı uğurlarken yaptığımız maç öncesi toplantıda maçın oynanacağı 3 Şubat gününün bu kent için çok anlamlı olduğunu, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 3 Şubat 1931 tarihinde trenle Aydın Garı'na gelişinin 87. yıl dönümünde bu maçın oynanacağını, alınacak galibiyeti atamıza armağan edeceğimizi futbolcularımıza belirtmiştik.

Aydınspor 1923 takımı teknik heyeti ve futbolcularımız bu anlamlı günde büyük Atatürk için oynayacaklarını ve galibiyeti camia olarak Atamıza hediye edeceklerini söylediler ve verdikleri sözü tuttular. Bu anlamlı galibiyeti atamıza, camiamıza ve halkımıza hediye eden bütün teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyor, büyük Atamızın kente gelişinin 87. yıldönümünü kutluyor, galibiyeti büyük Atatürk’e armağan ediyorum” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler