Fırat Aydınus ve Mete Kalkavan döndü, Cüneyt Çakır ekibiyle buluştu

05.05.2022 - 13:20 | Son Güncellenme: 05.05.2022 - 14:56

Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki MHK döneminde liste dışı bırakılan 13 hakemden biri daha görevine geri döndü. Fırat Aydınus 85 gün sonra görev alacak. İşte detaylar...

Fırat Aydınus ve Mete Kalkavan döndü, Cüneyt Çakır ekibiyle buluştu

Süper Lig'in 36. hafta maçlarında görev alacak hakemler Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu tarafından açıklandı. 

Fırat Aydınus döndü

Ferhat Gündoğdu başkanlığındaki MHK tarafından liste dışı bırakılan 13 hakem arasında yer alan Fırat Aydınus, Başakşehir-Galatasaray maçıyla hakemliğe geri dönecek. 48 yaşındaki tecrübeli hakem böylece 85 gün sonra yeniden yeşil sahalara geri dönmüş olacak.

Kalkavan 70 gün sonra Süper Lig'de düdük çalacak

Önce MHK yönetimi tarafından liste dışı bırakılan 13 hakeme destek vermek için görev almama kararı alan Mete Kalkavan da yeni MHK'nın gelmesinin ardından 70 gün sonra bir Süper Lig maçında düdük çalacak. Kalakavan, ligde 9 Mayıs Pazartesi günün oynanacak olan Antalyaspor-Konyaspor karşılaşmasını yönetecek. Kalkavan geçen hafta Spor Toto 1. Lig'de Erzurumspor - Kocaelispor maçını yönetmişti. 

İlgini Çekebilir
Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinin hakemi belli oldu
Habere Git

Cüneyt Çakır ekibiyle buluştu

Yeni MHK tarafından liste dışı hakemler arasında ilk görev verilen isim olan ve ligin 34. haftasında oynanan Antalyaspor-Kayserispor maçıyla hakemliğe dönen Cüneyt Çakır, yıllarca birlikte çalıştı hakem triosu yerine başka yardımcı hakemlerle birlikte görevlendirilmişti.

Hatta Çakır'ın başka yardımcı hakemlerle birlikte görevlendirildiği için bu atamayı kabul etmekte isteksiz olduğu yeni MHK başkanı Sabri Çelik tarafından zorlukla ikna edildiği ileri sürülmüştü.  

Çakır, bu hafta ekibiyle sahaya çıkacak

Bu hafta ligde Altay ile Giresunspor arasındaki karşılaşmayı yönetmek için görevlendirilen Cüneyt Çakır'ın yardımcıları da yıllarca beraber görev aldığı Bahattin Duran ve Tarık Ongun üçlüsü oldu. Böylece çakır ve ekibi 93 gün sonra ilk kez bir maçta birlikte görev alacak.

Süper Lig'in 36. haftasında görev alacak hakemler şöyle:

 

6 Mayıs Cuma

20.00 Hatayspor-Trabzonspor: Volkan Bayarslan
20.00 Gaziantep FK-Kayserispor: Atilla Karaoğlan

 

7 Mayıs Cumartesi

16.00 Sivasspor-Kasımpaşa: Ali Şansalan
16.00 Karagümrük-Göztepe: Mustafa Kürşad Filiz
19.00 Başakşehir-Galatasaray: Fırat Aydınus
19.00 Adana Demirspor-Alanyaspor: Ümit Öztürk

8 Mayıs Pazar

16.00 Altay-Giresunspor: Cüneyt Çakır
16.00 Yeni Malatyaspor-Rizespor: Sarper Barış Saka
19.00 Beşikta-Fenerbahçe: Arda Kardeşler

 

9 Mayıs Pazartesi

20.00 Antalyaspor-Konyaspor: Mete Kalkavan

Senin için hazırladığımız haberler