Ayew'den şampiyonluk, Valbuena, Gomis ve Cocu sözleri!

27.07.2018 - 13:39 | Son Güncellenme: 27.07.2018 - 16:39

Fenerbahçe, Swansea'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Andre Ayew için imza töreni düzenledi.

Ayew'den şampiyonluk, Valbuena, Gomis ve Cocu sözleri!

Fenerbahçe Kulübü, yeni transferi Andre Ayew için imza töreni düzenledi. İmza töreninde sportif direktör Damien Comolli de hazır bulundu. Sarı-lacivertlilerin yeni transferi Ayew'in imza törenini Ajansspor olarak canlı aktardık. İşte tüm detaylar;

Comolli: İstersek Ayew gelecek sezon da kadromuzda olacak

Andre Ayew ile 1 yıllık sözleşme imzaladık. Kulübümüz lehine satın alma opsiyonu var. Teknik direktörümüz Phillip Cocu'nun da en çok istediği isimler arasındaydı. Hazır bir şekilde transfer oldu. Şu anda kendisi fit bir durumda. Zaten Swansea ile antrenmanlara çıkıyordu. Opsiyonla ilgili şunu söyleyebilirim; aslında çok basit 1 yıl kiralık olarak biz de forma giyecek. İstersek gelecek sezon kadromuzda yer alacak.

Ayew'den transfer sözleri

Zaten Fenerbahçe isminin ve kulübünün ne kadar büyük olduğunu biliyordum. Bana çok önemli bir proje sunuldu. Taraftarımızın beklentisi var. O beklentileri inanıyorum ki karşılayacağız. Yeni bir hoca, yeni bir sportif direktör ve yeni bir başkan tercihimin önemli nedeni.

Ayew'den Valbuena ve Gomis sözleri

Mathieu Valbuena ile Marsilya'da birlikte oynadık. Burada da maçımız olmuştu. Valbuena kazanan bir ruha sahip oyuncu. Gomis'le birlikte oynadık, güzel günlerimiz geçti. O artık şehrin diğer yakasındaki takımda rakip olacağız.

Gelmeden önce Appiah ile görüştü mü?

Appiah ile görüşürüz. Bana kesinlikle Fenerbahçe'ye gitmem gerektiğinden bahsetti. Taraftarımızından bahsetti, tesislerden bahsetti. Benim için şu anda tek hedef Fenerbahçe ile hedefe ulaşmak.

Ayew'in nerede kullanılacağı...

 Cocu'nun işi. Benim burada verebileceğim tek bilgi kendisi her iki kanatta da faydalı olabilecek bir oyuncu.

"Yeni transferler yapılacak mı?" sorusu üzerine...

Andre Ayew'in imza günü kendisiyle alakalı sorular soralım lütfen. Ben spekülasyonlar hakkında konuşan birisi değilim. Ayew çok yönlü bir oyuncu. Ayew'e neden geldin derseniz o da 'kazanmak için geldim' diyecektir.

Ayew'i Fenerbahçe'de en çok etkilen şey?

Fenebahçe taraftarı beni heyecanlandıran en büyük şey şu anda. Hala dün gibi hatırlıyorum. Marsilya'da oynarken Kadıköy'deki taraftarı. Sabırsızlanıyorum muhteşem taraftarımızı görmek için.

Ayew'den Cocu sözleri

Futbol evrensel bir oyun oldu. Yeni bir teknik ekiple çalışacağım. Fakat daha öncede bunları yaşadım. Uyum sürecini en kısa zamanda atlatacağımı düşünüyorum.

Ayew'in motivasyon cümlesi: Sınırlarını zorla!

Ben sadece Marsilya'da parlak bir dönem geçirdiğimi düşünmüyorum. Premier Lig'de de çok iyi sezon geçirdiğimi düşünüyorum. Biz birbirimizi uzun yıllardır tanıyoruz. Comolli göreve geldiği an beni aradı. O an heyecanımla 'evet' dedim. Profesyonel futbolcu olduğum andan itibaren kendime söylediğim söz: 'Sınırlarını zorla' bir futbolcu bunu başabilirse hocasının gözüne girecektir ve başarılı olacaktır. Kendimi en çok kanatlarda rahat hissediyorum.

Senin için hazırladığımız haberler