Ayhan Akman, TRT Spor ile anlaştı

04.09.2019 - 02:23 | Son Güncellenme: 04.09.2019 - 02:23

Ayhan Akman, TRT Spor ile anlaştı. Son olarak TFF Süper Lig ekiplerinden Gazişehir Gaziantep Futbol Kulübü'nde sportif direktörlük görevi yapan eski milli futbolcu Ayhan Akman, TRT Spor ile anlaştı.

Eski milli futbolcu Gazişehir Gaziantep'ten önce Galatasaray'da antrenör olarak çalışıyordu. Bilindiği üzere beIN Sports ile yollarını ayıran Tümer Metin de TRT Spor'la anlaşmıştı.

Ayhan Akman, 23 Şubat 1977‘de İnegöl‘de doğdu. 1990‘ların ortasında Gaziantepspor‘da oynamaya başlayana kadar kimse onu tanımıyorduSonraları Beşiktaş‘a transfer olan Ayhan, 1998 – 2001 yılları arasında Beşiktaş formasını giydi. 2001 sonlarında yaşadığı sakatlıklar nedeniyle, son sezonun üç ay gibi büyük bir dönemi kadroya giremedi. Sakatlık yaşadığı ve bir türlü sahalara dönemediği dönemde, takımın başında olan Alman çalıştırıcı Christoph
Daum‘un, Akman’ın gereksiz olduğunu söylemesi süpriz olarak karşılanmıyordu Ayhan Akman kimdir?

Ayhan Akman kimdir?

Ayhan Akman tüm çabalarına rağmen Daum'un gözüne giremiyor, bununlada kalmayıp taraftarların gözündede değer kaybediyordu.

Beşiktaş'ın Gaziantepspor'a 3-1 yenildiği maçda, Akman'ın kulübede gülmesine kızan taraftarlar havaalanında Ayhan'ı tartaklıyor, güvenliğin araya girmesiyle olaylar dahada ciddileşmeden önleniyordu. Yaşananların ardından, Ayhan'ın ağzından şu ifadeler dökülüyordu:

Senin için hazırladığımız haberler