Erik ten Hag, Manchester City hezimetiyle başladı!

Ali Bozkurt
02.10.2022 - 18:30 | Son Güncellenme: 02.10.2022 - 19:53

Premier Lig’de Eylül ayının teknik direktörü seçilen Manchester United’ın Hollandalı çalıştırıcısı Erik ten Hag, ekim ayına Manchester City hezimetiyle başladı.

Erik ten Hag, Manchester City hezimetiyle başladı!

AJANSSPOR HABER

Premier Lig’de Eylül ayının teknik direktörü seçilen Manchester United’ın Hollandalı çalıştırıcısı Erik ten Hag, ekim ayına Manchester City hezimetiyle başladı. Ödülü kazandıktan sonraki ilk maçında Manchester City deplasmanına çıkan Erik ten Hag 6-3lük skorla Pep Guardiola’ya boyun eğdi. 

Manchester City’de iki futbolcu hat-trick yaparken goller Haaland(3) ve Phil Foden(3)’dan geldi. Manchester United’ın golleriyse yeni transfer Anthony ve Anthony Martial(2)’den geldi

Bu sonuçla puanını 20’ye çıkaran Manchester City lider Arsenal’in 1 puan gerisinde ikinci sıradaki yerini korurken. Manchester United 12 puanda kalarak 6.sırada yer buldu.

Kötü Başlayan Sezon’a Liverpool ve Arsenal Maçları İlaç Olmuştu

Sezon başında Hollanda devi Ajax’tan ayrılarak Manchester United’ın başına geçen Erik ten Hag için sezon çok kötü başlamıştı.

Arka arkaya aldığı iki mağlubiyet ile lige giriş yapan Manchester United, üst üste 4 galibiyet alarak moral buldu. Aralarında Liverpool ve Arsenal maçlarının da olduğu galibiyet serisi Erik ten Hag’a da Premier Lig’de eylül ayının teknik direktörü ödülünü getirmişti.

6 Sene Sonra Bir İlkti

Bu ödülü alan son Hollandalı çalıştırıcı bir dönem Fenerbahçe’yi de çalıştıran Erwin Koeman’ın kardeşi Ronald Koeman olmuştu. Ronald Koeman ödülü 2016 yılında Southampton’ı çalıştırırken kazanmıştı.

 

Senin için hazırladığımız haberler