Ayite: Golde sadece topa dokundum

14.03.2021 - 21:24 | Son Güncellenme: 14.03.2021 - 21:28

Süper Lig haberleri… Fenerbahçe karşısında Gençlerbirliği’nin galibiyet golünü atan Ayite, “Çok iyi bir orta geldi. Ben sadece dokunuş yaptım” dedi. İşte kırmızı siyahlı futbolcuların maç sonu açaıklamaları...

Ayite: Golde sadece topa dokundum

AJANSSPOR-HABER

Süper Lig’in 30. haftasında Gençlerbirliği, Fenerbahçe’yi deplasmanda 2-1 yendi. Başkent ekibinin futbolcuları maç sonunda büyük sevinç yaşadı.

Takımına galibiyeti getiren golü atan Ayite “Uzun süredir kazanamıyorduk. Son 2 maçımızda kazanmaya çok yaklaşmıştık. Bütün takımın galibiyeti oldu, o yüzden çok mutluyum. Golde çok iyi bir orta geldi. Ben sadece dokunuş yaptım” diye konuştu.

Arda: Gençlerbirliği'ni ligde tutacağız

Arda Kızıldağ, “Gençlerbirliği'nin 98. yılını kutluyorum” diyerek başladığı yayaıncı kuruluş röportajında “Kazandığımız için mutluyum. Kötü gidişata son verdik. Daha iyi olacağız Kasımpaşa maçını kazanıp daha iyi bir Gençlerbirliği göstermek istiyoruz. Gençlerbirliği'ni ligde tutacağız inşallah, daha iyi olacağız” açıklamasında bulundu.

Halil İbrahim: Bizim için lig yeni başlıyor

Halil İbrahim ise, ”Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Kulübümüzün 98. yılını kutluyorum. 90 dakika kazanmak için çok çabaladık. Bugün lig yeniden başlıyor. Bu galibiyeti taraftarımıza armağan ediyoruz. Gençlerbirliği'nde 21. yılımı geçiriyorum. Kazandığımız için çok mutluyum, umarım gelecek maçlarda da devam eder” dedi.

Senin için hazırladığımız haberler