Aykan Atik'ten transfer ve hedef açıklaması!

24.01.2020 - 18:14 | Son Güncellenme: 24.01.2020 - 15:17

Aykan Atik'ten transfer ve hedef açıklaması!

Süper Lig ekiplerinden Ankaragücü’nde yeniden teknik direktörlük görevine getirilen Aykan Atik, hedefleri hakkında çok özel açıklamalar yaptı. Takımda pozitif bir hava olduğunu söyleyen Atik, transfer konusunda da konuştu. Ankaragücü transfer tahtası açılırsa kaç futbolcu transfer edecek? Ankaragücü'nün hedefi ne? Aykan Atik, tüm bu sorulara yanıt verdi.

Aykan Atik, Radyospor'a konuştu...

Radyospor’da Spor Kazanı programında Özgür Sancar’ın canlı yayında sorularını yanıtlayan Aykan Atik’in açıklamaları şu şekilde:

Aykan Atik: "Ligi hak ettiğimiz yerde bitirmek istiyoruz"

Daha önce de bu görevi layıkıyla yerine getirdik. Sonraki süreçte başka teknik adamlar geldi. Her şey Ankaragücü için. Bize görev verildi. Yönetime teşekkür ediyorum. Ligi hak ettiğimiz yerde bitirmek istiyoruz. Her zaman Ankaragücü için uğraş veren insanlarız. Elimizden geleni her zaman yaptık. Bundan sonra da inşallah olur.

Ankaragücü transfer tahtasını açtı mı?

Transfer için yöneticiler ve başkanımız uğraş veriyor. Net bir şey yok. O uğraşı veriyor yönetimimiz. İnşallah olur diyelim.

Aykan Atik: "Transfer tahtası açılırsa 7-8 oyuncu kadroya katılabilir"

Yönetim ben gelmeden önce de uğraş vermişti. 7-8 tane futbolcu düşünceleri var. Ankaragücü’nün şu anki kadrosu elinden geleni yapıyor. Karakterli oyuncularımız var. Son haftalarda iyi sonuçlar olmamasına rağmen futbolcular tüm karakterlerini ortaya koymaya çalışıyor. Bu da Ankaragücü için çok önemli.

Aykan Atik: "Kayserispor maçını kazanmak istiyoruz"

Kayserispor maçı bizim için 6 puanlık bir maç. Her iki takım için de önemli bir karşılaşma. İstediğimizi sahaya yansıtmak ve kazanmak istiyoruz. 2 gündür antrenmana çıkıyorum. Benim gördüğüm takım içinde pozitif bir hava var. Sahaya çıkınca mücadeleyi sonuna kadar verecekler. Beni sevindiren de bu. Arkadaşlar da kendilerine verilen görevi layıkıyla yapacaktır.

Senin için hazırladığımız haberler