Aykan Aydın kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Akın Ungan
29.11.2023 - 16:35 | Son Güncellenme: 29.11.2023 - 16:37

Beşiktaş başkan adayı Serdal Adalı'nın yönetim listesine giren Aykan Aydın kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar? İşte Aykan Aydın hakkındaki tüm detaylar...

Aykan Aydın kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

AJANSSPOR HABER

Seçime giden Beşiktaş'ta başkanlığa adaylığını açıklayan Serdal Adalı'nın yönetim kurulu listesi belli oldu. Adalı'nın listesinde Aykan Aydın yer aldı. Peki Aykan Aydın kimdir, kaç yaşında ve ne iş yapar?

Aykan Aydın kimdir?

Yıllardır yurt içi ve yurt dışında inşaat ve madencilik sektöründe başarılı işlere imza atan, Anadolu Beşiktaşlılar Derneği Asbaşkanı Aykan AYDIN yönetim kurulumuzda Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer alcaktır. Kendisi Beşiktaş'ı başarılara taşıma yolculuğumuzda ekibimizin bir parçası olacaktır.

1962 yılında Ankara'da doğdu, lisans eğitimini 1987'de Hacettepe Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Jeoloji Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Mezuniyetinin ardından iş hayatına başlayan Aydın, kurduğu şirket aracılığıyla yurt içi ve yurt dışında inşaat ve madencilik sektöründe ticari faaliyetlerini halen sürdürmektedir.

Halen merkezi Ankara'da bulunan Anadolu Beşiktaşlılar Derneği'nin yönetiminde asbaşkan olarak görev yapan Aydın, 2013'ten bu yana Beşiktaş JK Kongre Üyesidir. 1999-2000 sezonunda Türkiye Briç Şampiyonu olmuştur. Ayrıca Ankara Briç Kulübü çatısı altında sivil toplum faaliyetlerine devam etmektedir.

Senin için hazırladığımız haberler