Aykut Demir: Hedefimiz Giresunspor'u hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak

18.01.2018 - 15:58 | Son Güncellenme: 18.01.2018 - 15:58

Aykut Demir: Hedefimiz Giresunspor'u hak ettiği Süper Lig'e çıkarmak

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu aşamasında TFF 1.Lig ekibi Giresunspor, Süper Lig lideri M.Başakşehir karşısında tur atlayan taraf oldu. Giresunspor'un deneyimli oyuncusu Aykut Demir, güçlü rakipleri hakkında geçilne tur ve takımın durumu hakkında konuştu. 

Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuk olan Aykut Demir şunları ifade etti.

'İyi mücadele ettik ve turu atlamayı başardık'

"Tabii ki mutluyum. Başakşehir güzel işler yapan büyük bir takım. İlk maçta aslında turu lehimize çevirdik. Zor olacağını biliyorduk. İyi mücadele ettik ve turu atlamayı başardık. Ben gol attım ama takım olarak iyi kenetlendik. Yönetime ve hocalarımız ile birlikte başardığımızı söylemek lazım."

'Hocamız rakibi iyi analiz etti'

"Hocamız gereken önemleri verdi. İlk maçta seyirci desteği ile oynadık ama ikinci maçta hocamız rakibi çok iyi analiz etti. Bize de bunu aktardı, birbirimize yakın oynamamız gerektiğini söyledi. Kontaatak konusunda iyi olmamız gerektiğini söylemişti bizde bu fırsatları yakaladık. "

'Giresunspor'u hayal ettiği Süper Lig'e çıkartmak için bütün gayretimizi göstereceğiz'

"Kupa güzel ama asıl hedefimiz ligde başarılı olmak. Şu an biz kupa maçını unutmuş durumdayız. İnşallah ligin ikinci yarısında Giresunspor'u hayal ettiği Süper Lig'e çıkartmak için bütün gayretimizi göstereceğiz"

'Hedefimiz play-off oynamadan Süper Lig'e çıkmak'

"Geçen sezonlarda Giresunspor bir çok kez play-off sonucu Süper Lig'i kaçırdı. Bu sene farklı bir vizyon var. Bütün çabamız ilk iki sırada yer alıp play-off oynamadan çıkmak. Giresunspor büyük bir camia, büyük bir takım. Başkanımız sıkıntılı bir noktadan kulübü çok iyi yerlere getirdi. Maddi, manevi çalışan bir başkan var. Bir üst ligi hak eden bir camia var."

"Giresun'da samimi bir ortam var. Takım arkadaşlarımız ile çok iyi bir hava yakaladık. Bunu sahaya yansıttığımızı düşünüyorum. İnşallah başarılı olmak istiyoruz."

'Konuşmak için erken ama Başakşehir şampiyon olabilir'

"Abdullah hoca takımı çok farklı bir yere getirdi. Başakşehir şampiyon olabilir. Konuşmak için erken ama olabilir. Rakip takıma saygı duymak lazım. Saha içinde bunlar unutuluyor. Adebayor çok kaliteli bir oyuncu."

Senin için hazırladığımız haberler