"Aykut Demir'e büyük haksızlık yapılıyor"

06.09.2017 - 16:18 | Son Güncellenme: 06.09.2017 - 16:18

AJANSSPOR - Aykut Demir'in menajeri Önder İnce, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a çok önemli açıklamalar yaptı. İşte o açıklamalar:

"Yaşananlar tam bir fiyasko. Bunların tamamı gerçek dışı. Haksızlık yapıldığını düşünüyoruz. Kadro dışı kalmasına şaşırmıştık. Çeşitli yöneticiler arayıp indirime gitmesini istiyorlardı. Fazla bu tip konulara yorum yapmak istemiyorum ama 1,5 yıl önce kaptanlık teklif eden bir teknik heyet ne oldu da şimdi değişti. Bazı dedikodular var işte sakalı, yaşam biçimi konusunda bunların gerçeklik payı var. İhtar çekmeyen tek oyuncu vardı o da Aykut Demir'di. İhtar çektik, kadro dışı kaldık "

"Yaklaşık 12 senedir menajerlik işini yapıyorum. Böyle bir durum görmedim. İki hafta evvel yöneticiler Aykut Demir ile görüşmüşler sonra beni söylemiş ve menajerim ile görüşün demiş. Ödeme planı yaptılar ama ödemediler. Bizde ihtar yoluna başvurduk o zamanda kadro dışı bıraktılar."

"Aykut Demir'i yıpratmak için uğraştılar. İstanbul'a çağırıyorlar ama Aykut gitmek istemiyor ve menajerim ile görüşün diyor. Ardından Trabzon'da diyetisyen uzmanına gönderiliyor. Diyetisyen geç gelince o da kendi idmanını kaçırıyor. Aykut Demir 7 dakika geç kalmış sadece. Noter ile tespit yaptırıyorlar. Bunlar tamamen kurgu. Yağ oranı ilk geldiği dönemde Gençlerbirliği takımında geldiğinde %8 tespit edildi. İki üç ay takımla idman yapmayan bir oyuncunun yağ oranı aynı olur mu? Orada %11 olarak çıkıyor yağ oranı ve medyaya %13 oranı olarak açıklıyorlar."

"Kalan iki günde uğraşacağım. Süper Lig ekipleri ile görüşüyorum. Takım bulamazsak Ocak ayına kadar boşta kalacak. Biz bu durum için hukuki yollara başvuracağız. " 

"Dün Aykut'un yüksek bir bedel alması lazımdı. Kendilerini haklı duruma getirip öyle feshetmiş oldular. Yaklaşık 500 bin euro kadar alacağımız var. "

(YASAL UYARI: KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILAMAZ)

Senin için hazırladığımız haberler