Aykut Demir'e sürpriz tezahürat

08.02.2018 - 12:00 | Son Güncellenme: 08.02.2018 - 12:00

Aykut Demir'e sürpriz tezahürat
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor forması giyen milli futbolcu Aykut Demir, son dönemdeki tarzıyla adından söz ettiriyor.
TFF 1. Lig ekiplerinden Giresunspor forması giyen Aykut Demir, son dönemdeki stiliyle dikkat çekiyor.
Giresunspor taraftarı maçlarda Aykut Demir için, "Sakalını seveyim... Alkolü bıraktık, namaza başladık." gibi tezahüratlarda bulunuyor.
Futbola Hollanda'nın NAC Breda takımında başlayan 29 yaşındaki futbolcu, Türkiye'de Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Osmanlıspor formaları giydi.
Deneyimli savunma oyuncusu 1 kez de Türkiye Milli Takım formasını giydi.
Deneyimli futbolcu son olarak Akın Çorap Giresunspor'un dün Fenerbahçe ile deplasmanda oynadığı Türkiye Kupası maçında 90 dakika forma giydi. (Cnntürk)

Bu sezon 16 maça çıkan Aykut Demir, 2 kez ağları havalandırdı.

Giresunspor'un yeni hocası belli oldu

1.Lig’de son 3 maçını kazanamayan ve Metin Diyadin ile yollarını ayıran Giresunspor, yeni hocasını buldu.

Şampiyonluk parolasıyla mücadele ettiği 1.Lig’de son 3 maçını kazanamayan ve Metin Diyadin ile yollarını ayıran Giresunspor, yeni hocasını buldu.

 

Başkan Mustafa Bozbağ, İstanbul’da bizzat görüşme yaptığı ve son pürüzleri de çözdüğü Yılmaz Vural’la her konuda anlaştı. Tecrübeli çalıştırıcının bugün resmi sözleşme imzalayacağı öğrenildi.

Vural, geçen sezon Göztepe’yi Play-Off’tan Süper Lig’e çıkartmıştı. (Fanatik)

Giresunspor yöneticileri gözaltına alındı

Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren ve Taraftar Sorumlusu Atakan Ayvaz, akreditasyon kartlarıyla stada taraftar soktukları gerekçesiyle spor şube tarafından gözaltına alındı. 

Ziraat Türkiye Kupası’nda Fenerbahçe’yle deplasmanda karşılaşan Akın Çorap Giresunspor’da Asbaşkan Sacit Ali Eren ve Taraftar Sorumlusu Atakan Ayvaz, maç içinde spor şube tarafından gözaltına alınarak emniyete götürüldü. 2 ismin, kendilerine ait akreditasyon kartıyla tribüne taraftar soktuğu gerekçesiyle gözaltına alındığı ve emniyette ifade verdiği öğrenildi.

Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ'dan Yılmaz Vural ve gözaltı açıklaması (ÖZEL)

Akın Çorap Giresunspor'da teknik direktör Metin Diyadin'in istifasının ardından; yeni teknik adam arayışları başladı. Giresun'un listesindeki ilk isim deneyimli hoca Yılmaz Vural oldu.

Vural'la anlaşma konusunda da resmi açıklama geldi. 

Akın Çorap Giresunspor Başkanı Mustafa Bozbağ, Radyospor'da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav'a konuştu.

Gündeme dair çarpıcı açıklamalarda bulunan Başkan Bozbağ'ın sözlerinden önemli satır başları şu şekilde:

İyi oynamamıza rağmen maçlarımızda pozisyon veriyoruz. Üzerimizde şanssızlık var, İnşallah düzelir. Yılmaz Vural tribünden maçı takip etti fakat Fenerbahçe maçında daha çok şans bulamayan futbolcularımız oynadı. 

Yılmaz Vural gündemimizde tabii ki konuşuyoruz. Tecrübeli bir hoca bu transfer kolay değil ama görüşmelerimiz devam ediyor. Bu işler kolay değil... Ben hocalarla anlaşma sağlamadan bazı şeyleri konuşmanın doğru olmadığını düşünüyorum ama hoca takımı beğeniyor. Maçlarımızı izlediğini biliyorum.

Almeida İnşallah uyum sürecini çabuk atlatır. Karakterli bir insan, kaliteli bir futbolcu. Gelen transferlerinde öyle olduğunu düşünüyorum. Spor 1.Lig çok zorlu bir lig. İnşallah kalan maçlarda da aynı başarıyı gösteririz. 1.Lig kaliteli bir lig olmaya başladı. Yabancılarıyla, hocalarıyla futboluyla... İnşallah bu ligin kalitesi daha da artar.

Akın Çorap Giresunspor Asbaşkanı Sacit Ali Eren ve Taraftar Sorumlusu Atakan Ayvaz gözaltına alındı. Daha sonra serbest bırakıldı. Ortada yanlış bir anlaşılma var. Arkadaşlarımızın müsabakaya giriş yapabilmesi için bilet yüklemesi gerçekleştirildi fakat arkadaşlarımız kendi blokları olan G kapısından girmek yerine başka kapıdan girişlerini yaptılar. O girişler arkadaşlarımızda mevcut olan pas kartla oldu. 

Saat 11.00 - 12.00 arasında Radyospor'da gerçekleşen Anadolu Ateşi programının ardından; Yılmaz Vural 13.30'da sosyal medya hesabından Giresunspor'la anlaştığını duyurdu. 

Radyospor programcısı Salim Manav'a konuşan Vural, 'Giresunspor'la anlaşma sağladık. Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi. 

Senin için hazırladığımız haberler