Aykut Kocaman: “Alanya duvarını geçemedik”

15.08.2021 - 22:38 | Son Güncellenme: 15.08.2021 - 22:41

Süper Lig’e Alanyaspor yenilgisi ile başlayan Başakşehir’in teknik direktörü Aykut Kocaman maç sonrası kaleci Serkan Kırıntılı'nın performansını övdü.

Aykut Kocaman: “Alanya duvarını geçemedik”

AJANSSPOR-HABER

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman 1-0 kaybettikleri Alanyaspor maçını değerlendirdi. Deneyimli çalıştırıcı özellikle ikinci yarıda sayısız fırsatlar yakaladıklarını, ancak rakip takımın kalecisi Serkan Kırıntılı’nın üst düzey oyunuyla golü bulamadıklarını söyledi.

 

'Maçı ilk yarıda kaybettik'

Kocaman, “Başlangıç maçı olması bizim adımıza da rakip adına da şanssız eşleşme oldu. Bir şeyleri oturtma halindeyken ligin en organize takımıyla oynadık. Henüz Alanyaspor seviyesinde değiliz. Maçı ilk yarıdaki halimizde kaybettik” ifadelerini kullandı.

 

'En önemli faktör Serkan’dı'

İkinci yarıda istediklerini daha fazla sahaya yansıttıklarının altını çizen Başakşehir’in hocası şöyle konuştu: “İkinci yarı beklenenler olmaya başladı. Hem saha için yerleşim, oyunun yönünü çevirmeye başlamamız, topun bizde kalmaya başlaması bizim adımıza pozisyonların gelmesine sebep oldu. 

Sayısız fırsat yakaladık ancak vuruşlarla ilgili şikayet etmenin manası da yok, vuruşlar da iyiydi. Burada en önemli faktör Serkan’dı. Üst düzey oyun ortaya koydu. İkinci yarı pek çok şeyi denedik ama bu Alanya duvarını geçmeye fayda sağlamadı.”

'Transfersiz de seri galibiyetler alabiliriz'

Aykut Kocaman, "Forvet transferi düşünüyor musunuz?" sorusuna ise, “Şu anda 4 forvetimiz var. Bugünkü oyuna bakarak bunu söylemek çok doğru olmayabilir ama benim hem takım hem oyun hem de futbol dünyasındaki halime bakarsanız, ikinci yarıdaki oyunumuzun etrafında ısrar etme halimiz olursa, bu oyuncularla da seri galibiyetler alabiliriz” cevabını verdi.

Senin için hazırladığımız haberler