Aykut Kocaman'dan Beşiktaş itirafı

Feride Kara
17.04.2022 - 16:48 | Son Güncellenme: 17.04.2022 - 18:08

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman NTV'de yayınlanan Kırılma Anı programında kariyeri ve futbolculuğu hakkında bilinmeyenleri anlattı.

Aykut Kocaman'dan Beşiktaş itirafı

NTV'de yayınlanan Kırılma Anı'nda bu hafta eski Fenerbahçe ve Başakşehir teknik direktörü Aykut Kocaman konuk oldu. Kocaman kariyeri ve futbolculuk yıllarına ait anılarını anlattı. 

Babası Beşiktaş'ı istedi

Aykut Kocaman babasıyla arasında geçen ilginç bir diyalogu anlattı. Kocaman  "Oyunculuğu bıraktım. Babam dedi ki ''Eee Aykut artık aslına, Beşiktaş'a dönersin...'' ''Baba; şu kadar bile bir kırıntı kalsa seni kırmayacağım ama yok...'' dedim. O günden sonra da Beşiktaş - Fenerbahçe konusunu konuşmadık."

Fenerbahçe'yi mi seçerdim tepki için?

Fenerbahçe maçının ardında yaptığı istifa açıklaması için konuşan Aykut Kocaman: "Fenerbahçe maçı sonrası ''Görevi bırakıyorum'' açıklamasından hiç pişmanlık duymadım. Bu ülkedeki futbol düzenine isyan etmiştim. Birikmiş bir şeyler vardı, olmasaydı Fenerbahçe'yi mi seçerdim tepki için?" ifadelerini kullandı. 

İlgini Çekebilir
Roberto Mancini'den Fenerbahçe cevabı
Habere Git

Fatih Terim Galatasaray'a çağırdı

Sarı lacivertli takım ile yollarını ayırdıktan sonra Fatih Terim'in Galatasaray'a kendisini ve Oğuz Çetin'i çağırdığını anlatan Aykut Kocaman: "96'da Fatih Terim, ben ve Oğuz için 'kapımız size açık' dedi ama Galatasaray'a gitsek herkes kaybederdi. Ondan sonra İstanbulspor'a gittik." dedi.

Senin için hazırladığımız haberler