Aykut Kocaman ile Abdullah Avcı arasında neler yaşandı?

11.02.2018 - 23:17 | Son Güncellenme: 11.02.2018 - 23:17

Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman ile Abdullah Avcı arasında yaşanan tartışma geceye damgasını vururken, Beyaz TV Muhabiri Sezgin Gelmez, yaşananları canlı yayında anlattı. 

Sezgin Gelmez'in verdiği bilgilerden öne çıkanlar:

"Olay şu; maçın bitiminden sonra takımlar ve teknik adamlar soyunma odasına giderken, Kocaman ile hakem Halil Umut Meler yan yana geldi. Bu sırada Kocaman,”Hocam maçı bu kadar uzatacak ne vardı” şeklinde bir sitemde bulundu. İlk yarıda maçı hakem Halil Umut Meler 2 dakika uzatmıştı. Başakşehirli futbolcular da maçın hakemine neden pozisyonu yarıda kestiniz diye tepki göstermişti. Abdullah Avcı da bunu duyuyor ve Aykut Kocaman’a tepki gösteriyor. Araya Volkan Demirel giriyor ve daha da büyüyebilecek bir olayı sonlandırıyor.

Abdullah Avcı, Kocaman’ın bu sözleri Kocaman’ın söylemesine çok tepki gösteriyor. Volkan Demirel, iki hocanın bir araya gelmemelerini sağlıyor. Aykut Kocaman bana çok üzerine gitme dedi. Bu şekilde geçiştirdi. Abdullah Avcı’ya sordum o tepki gösterdi. O'na sordun mu, O'ndan ne cevap aldın? şeklinde sordu. Abdullah Avcı’nın “O” kelimesini kullanması dikkatimi çekti. İstanbulspor döneminden aralarında yaşanmış bir şey var mı bilinmiyor. Yaşananlar net bir bilgidir. Çok daha büyüyebilecek bir olay, Volkan Demirel’in araya girmesiyle sona erdi."

Senin için hazırladığımız haberler