Aykut Kocaman istifa etti mi? Konyaspor'da sıcak saatler

30.10.2019 - 00:07 | Son Güncellenme: 29.10.2019 - 21:20

Aykut Kocaman istifa etti mi? Konyaspor'da sıcak saatler

Aykut Kocaman istifa etti mi? Süper Lig ekini Konyaspor'da sıcak saatler yaşanıyor! Konyaspor'da üst üste alınan kötü sonuçların ardından Aykut Kocaman'ın açıklamaları damga vurdu.  Taraftarlar, Aykut Kocaman istifa etti mi, Konyaspor teknik direktörü kim araştırması yapıyor. Son gelişmeler haberimizde...

Aykut Kocaman istifa etti mi? Konyaspor'da sıcak saatler

Fenerbahçe'ye son olarak 5-1 kaybeden ve  Ziraat Türkiye Kupası 4. tur mücadelesinde normal süresi 0-0 biten maçta TFF 2. Lig ekibi Eyüpspor'a uzatmalarda 1-0 mağlup olan Konyaspor'da teknik direktör Aykut Kocaman, şunları söylemişti:

''Cumhuriyetimizin 96’ncı yılını kutluyorum. Bugün bizim adımıza pozitif olan tek şey burasıydı. Eyüpspor camiasını can-ı gönülden kutluyorum. Sadece turu geçtikleri için değil, canla başla mücadele ettikleri için. Büyük bir mücadele örneği verdiler. 120 dakikalık oyunda Konyaspor 150 kilometrelik bir koşu yaptı. Kategori farkı olan maçlar için fazla bir mesafe. Ancak aynı anda karşımızda da direnen bir Eyüpspor vardı. Maçı uzatmayı başaran, uzun toplarla etkili olmak isteyen bir ekip vardı. Bir uzun topla golü buldular. Başından sonuna kadar hakkettiklerini söyleyebilirim.''

''TURU GEÇMEK İÇİN GEREKLİ ŞEYLERİ YAPAMADIK''

Türkiye Kupası’nın hedeflerinden birisi olduklarını söyleyen Kocaman, “Ben kupayı çok önemsiyordum. Her takım burada kendini gösterebiliyor, finale gidebiliyor. Bizim de hedeflerimizden birisi buraydı, bu amaçla çıktık sahaya. Kapalı oynayan, kalesinin önünde savunma zincirini iyi kuran bir takım vardı karşımızda. Kategoriler arasında farkı yaratan en önemli şeylerden birisi hızdır. Topu hızlandırmamız gerekiyordu. Bu kuvvetli savunmayı aşmak için. Ya da driplinglerle savunma arkasına geçmemiz gerekiyordu. Biz ne topu hızlandırabildik ne de savunma arkasına geçebildik. Dolayısıyla bütünüyle baktığımızda turu geçmek için gerekli şeyleri yapamadık. Bu oyunda her şeyin bedeli var. Çok üzgün olduğumu söylemem gerekiyor. Bu bedel ödenecek. Beklediğimiz bir şey değildi” ifadelerini kullandı.

''YA OYUNCULAR YA ANTRENÖRLER BUNUN BEDELİNİ ÖDEMELİ''

 Başarı yakalanıldığı zaman ödül olduğu gibi başarısızlıkların da bir bedeli olacağını söyleyen Kocaman, “Bir değerlendirme yapmamız gerekiyor. Genel olarak ciddi, sıkıntılı, nahoş bir durum. Beklentilerin dışında olan bir şey. Bu oyunun temel kaidelerinden birisidir. Ya oyuncular ya antrenörler bunun bedelini ödemeli” diye konuştu.

Konyaspor taraftarı ise sosyal medyadan Aykut Kocaman'a destek veren paylaşımlar yapıyor.

İşte bazı örnekler...

Aykut Kocaman istifa etti mi?

Şu ana kadar Konyaspor'dan yapılan bir resmi açıklama bulunmuyor. Aykut Kocaman görevine devam ediyor ancak yeşil - beyazlı camiada sıcak saatler devam ediyor..

Konyaspor'dan Aykut Kocaman paylaşımı:

Senin için hazırladığımız haberler