Aykut Kocaman: "Nihayet başardık"

Eren Tuncay
04.04.2021 - 18:38 | Son Güncellenme: 04.04.2021 - 18:40

Son dakika haberleri... Süper Lig'de Başakşehir, sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman yayıncı kuruluşa konuştu. Kocaman, "Herkes çok istiyordu ve nihayet uzun bir aradan sonra başardık" dedi. İşte detaylar...

Aykut Kocaman: "Nihayet başardık"

Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Başakşehir, sahasında Yeni Malatyaspor'u 3-1 mağlup etti. Maçın ardından Aykut Kocaman değerlendirmelerde bulundu.

Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Öne geçtik, arkasından oyununun kontrolünü kaybettik. Dengesiz hücumlara yöneldi takım. Malatyaspor'da yetenekli oyuncularıyla oyunu ele aldı. İlk yarı yıpratıcı oyun oldu bizim için. İkinci yarı da esas itibarıyla tek farkın yetmeyeceği görünüyordu. Mutlaka ve mutlaka topun kontrolünü eline almamız gerekiyordu. 2. golü bulmak için arayışa girdik. Oyunu kendi tarafımıza çektik. 2'yi bulamayınca Malatyaspor oyunu ele aldı ve beraberlik golünü buldu. Penaltı oldu, bir penaltı kaçırdık. Her şey böyle gidecek derken Ömer Ali'nin vuruşu makus talihimizi değiştirecek gibi gözüküyor. Umarım öyle olur. Her gol anı olağanüstü bir haz. Saha dışındakilerin hele böyle dönemde iken o anı yakaladıktan sonra o anda yaşanacaklar akla geliyor. Benim aklıma gelen 2-1'den sonra maçı 3 puanla bitirmekti. Oyuncuların haz duygusu daha fazla yüksek tabii. Herkes çok istiyordu ve nihayet uzun bir aradan sonra başardık."

Senin için hazırladığımız haberler