Aykut Kocaman, Antalyaspor maçı öncesi hedeflerini anlattı

26.11.2017 - 19:08 | Son Güncellenme: 26.11.2017 - 19:08

Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman, Antalyaspor maçı öncesi yayıncı kuruluşa açıklamalar yaptı. Kocaman, “Skor uygun ise doğru oluyor, skor uygun değilse kavgalar başlıyor” diyerek mesaj gönderdi.

“Rakibin hücumdaki oyuncularını devre dışı bırakmak istiyoruz”

Her şeyin yolu kazanmaktan geçiyor. Kendi puan ortalamamıza gitmemiz maç kazanmaktan geçiyor. Rakipler de ivme yakaladı. Biz kendi dururumuzu yukarıya çekecek hamle yaparsak yarışta sesimiz daha güçlü çıkar. O maçlardan biri. Antalyaspor iyi bir takım. Yeni bir antrenörleri var. Bir yol arayışları var. Pek çok şeyde bu var. Bizim karşımızda çıkış arayacaklar, çok kaliteli oyunculara sahipler. Bizim de temel amacımız, özellikle hücumdaki oyuncularını devre dışı bırakmak olacak. Bunu yaparsak kontrol bizde olur. Ne olacağı çok kolay kestirilemeyecek bir maç olacak.

“Skor uygun ise doğru, uygun değilse kavgalar başlıyor”

Pek çok şey var. Bir 11 kurmak, kolay değil. Hele böyle yüksek kaliteli ve birbirine yakın oyuncular olduğu zaman… İkincisi oynanan maçlar. Benim oyuna bakışımdaki önemli şeylerden biri kadro. Oyunu tamamlayacak kadro daha önemli. 90 dakika bayağı uzun bir süreç. İniş, çıkışlar var. Rakibin durumu önemli. Bunların hesabını yaptıktan sonra kadro oluşuyor. Ama hayat da böyle. Esas olan, skor oluyor. Skor uygun ise doğru, skor yanlış ise kavgalar başlıyor.

Senin için hazırladığımız haberler