Aykut Kocaman sözünü geri aldı! "Başakşehir maçından sonra..."

07.05.2019 - 01:48 | Son Güncellenme: 06.05.2019 - 22:48

Atiker Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Aytemiz Alanyaspor'a konuk oldu. Karşılıklı gollerin atıldığı müsabakada deplasman ekibi müsabakayı 4-2 kazandı.

Ev sahibinin golleri 29 ve 47. dakikalarda Papiss Cisse'den gelirken, Konyaspor'un gollerini 39. dakikada Marko Jevtovic, 41. dakikada Jens Jonsson, 71. dakikada Ömer Ali Şahiner ve 90. dakikada Hurtado kaydetti.

Bu sonucun ardından puanını 41'e yükselten Konyaspor 8. sıraya yükseldi. Alanyaspor se 42 puanla 6. sırada kaldı.

Maçın ardından Atiker Konyaspor teknik direktörü Aykut Kocaman değerlendirmelerde bulundu. Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Olumlu, olumsuz seriler bu işin doğasında var. Benden ziyade Konyaspor için sevindirici. Son zamanlarda 4. ve 5. sırada olma takibini kaybettik. Dolayısıyla Konyaspor'u sevenler için sıkıntılı bir durum. Onların mutluluğu yeter.

Oyuna bakışımı her zaman söylüyorum. Yerleşim itibari ile bulundukları alanla sınıflandırabiliriz. Takımı bir zincir olarak görüyorum. Forvet oyuncuları da bunun bir parçası. Çok çok iyi bir takımla oynadık. Topu aldıkları andan itibaren çok hızlı bir şekilde rakip kaleye gidebiliyorlar.

Başakşehir'le oynadığımız maçta sonra Başakşehir'in önde olacağını düşünüyordum. Yanıldım. Tahminler her zaman tutmuyor. Bu sezon hiçbir takımı yenmek kolay değil. Galatasaray'ın da Başakşehir'in de oynayacağı maçlar çok zorlu. Başakşehir maçından sonraki sözlerimi geri aldım."

Senin için hazırladığımız haberler