Aykut Kocaman: “Tam bir kabus senaryosu“

İsa Kethüda
28.08.2021 - 23:10 | Son Güncellenme: 28.08.2021 - 23:24

Başakşehir haberleri... Süper Lig ekibi Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, “Hiç istemediğimiz bir sonuçla karşılaştık." dedi. İşte detaylar...

Aykut Kocaman: “Tam bir kabus senaryosu“

Süper Lig’in 3. haftasında Başakşehir evinde Kayserispor’a 1-0 mağlup oldu.

 

"Tam bir kabus senaryosu"

Müsabakanın ardından basın toplantısında açıklamalarda bulunan Başakşehir Teknik Direktörü Aykut Kocaman, milli ara arifesinde temel amaçlarının kazanmak olduğunu ifade ederek, “Ancak sonuca gelmek gerekirse hiç istemediğimiz bir sonuçla karşılaştık. Sezon başında bakıldığı zaman hem hazırlık dönemi ve maçlara bakınca tam bir kabus senaryosu. Bugün de normal şartlarda baktığımızda 0 puanımız var, enteresan bir durum. Temel olarak Konyaspor maçında başlayan gevşeme, açılma takım savunmasında yumuşama olması. Bugün yüksek arzuyla başladı takım. Her şeyin ölçüsü çok önemli. Bugün maçı çevirme arzusu, fırsat olarak görme, yüksek şiddetli bir arzu geniş boşluklar bıraktı. 

"Topu 3 direğin arasından geçiremedik"

Rakibimizde bunlardan bir tanesini değerlendirdi. O andan itibaren kontrolleri ele aldık. Sonuç hiç istemediğimiz bir sonuç. Rakibin ceza sahasında son 5-10 dakikalık bölümde aralara girmek kolay değildi. Biraz daha olağan dışı ataklara döndü. Oyun olarak tüm gücüyle yapmaya çalıştık. Çok yüksek yüzdeli olmasa da kendi ezberlerimizi yapmaya çalıştık, ama topu 3 direğin arasından geçiremedik. Dolayısıyla son derece üzgünüm. Golü atan Thiam arkasından yüzde yüz golü de çıkaran Thiam oldu. Maçın tüm dengesini değiştiren oyuncu oldu“ dedi.

Senin için hazırladığımız haberler