Aykut Kocaman teklifleri neden reddediyor?

03.08.2020 - 14:19 | Son Güncellenme: 03.08.2020 - 14:33

Son dakika Aykut Kocaman haberleri. Erol Bulut ile yollarını ayıran Aytemiz Alanyaspor'da yeni teknik direktör arayışları başladı. Akdeniz ekibinin gündemindeki isim belli oldu. İşte detaylar...

Aykut Kocaman teklifleri neden reddediyor?

AJANSSPOR-ÖZEL

Fenerbahçe ile anlaşan Erol Bulut'un ayrılmasından sonra yeni teknik direktör arayışlarına giren Aytemiz Alanyaspor'un takımın başında görmek istediği ilk isim belli oldu.

Ligi 5. sırada tamamlayan ve Ziraat Türkiye Kupası'nda da final oynayarak başarılı bir sezon geçiren Akdeniz ekibi, Aykut Kocaman'a teklif götürdü. Ancak, Süper Lig'den birçok takımdan teklif alan Kocaman, Alanya'ya olumsuz yanıt verdi.

Pandemi bitmeden olmaz

Başaralı teknik adam, geçen Şubat ayında İttifak Holding Konyaspor'dan ayrıldıktan sonra da birçok teklif almasına karşılık, pandemi sürecinde çalışmayacağını belirtmişti. Kocaman, pandemi sürecinin henüz bitmediğini ve bugün itibarıyla Kasım ayına kadar yeşil sahalara dönmeyi düşünmediğini söyledi. Kocaman, kendisine teklif eden diğer takımlara da aynı yanıtı verdi.

Göztepe ile de adı anılmıştı

Her zaman uzun soluklu ve gerçekçi bir takım gelişimini önde tutan Kocaman, bu prensiplerine uyan bir kulüple yeniden sahalara dönecek. Kocaman'ın adı önceki haftalarda Göztepe için de gündeme gelmişti.

Senin için hazırladığımız haberler