‘Aykut Kocaman ve taraftarın anlaşamayacağı tek nokta..’

21.06.2017 - 16:25 | Son Güncellenme: 21.06.2017 - 16:25

AJANSSPOR ÖZEL- Akhisar Belediyespor’dan sürpriz bir şekilde ayrılan Teknik Direktör Cihat Arslan, Radyospor’da yayınlanan Anadolu Ateşi programında Salim Manav’a konuştu.

İşte Cihat Arslan’ın röportajlarından önemli satır başları:

‘TFF 1.Lig çok daha çekişmeli geçti’

"Süper Lig’de bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Osmanlıspor, Konyaspor ve Bursaspor’un beklenen seviyenin altında kalması heyecanı düşürdü. Başakşehir ve Beşiktaş’ın şampiyonluk yarışı ve düşme hattında Çaykur Rİizespor’un ve Bursaspor’un mücadelesi ligin sonuna doğru yaşadığımız 2 heyecan oldu. Bu sene TFF 1.Lig çok daha çekişmeli ve heyecanlı geçti"

‘Başakşehir Türkiye’de istikrarı temsil eden bir takım’

"Başakşehir kadro yapısını ve yönetim yapısını koruyan bir takım. Abdullah Hoca ile de Türkiye’de istikrarı temsil eden bir takım oldular. Başarılı olmak isteyen Anadolu takımlar için güzel bir örnek oldular"

‘Aykut Kocaman ve taraftarın anlaşamayacağı tek nokta..’

"Aykut Kocaman hem duruşu hem çizgisi hem söylemleriyle çok saygıdeğer ve örnek bir isim. Sadece futbol için değil hayatıyla ilgili de bir felsefesi var. Fenerbahçe taraftarı saldırgan bir takım istiyor ancak Aykut Kocaman sakin duruşu olan bir hoca. Belki de taraftarla anlaşamadıkları tek küçük nokta bu, yoksa çok başarılı olAcağına inanıyorum. İyi bir takım kadrosu oluşturuyorlar, geçen seneki gibi bir fiyasko olacağını düşünmüyorum. Fenerbahçe’nin başarılı olması tabii ki Türk futboluna da olumlu yansır"

‘Trabzonspor Rodallega’ya Akhisar’da hissettiği güveni veremedi’

"Rodallega Akhisarspor için değişmez bir parçaydı ve orada önemli işler yaptı. Trabzonspor Rodallega’ya Akhisar’da hissettiği güveni veremedi ve takımın santraforu olduğunu hissettiremedi. Vaz Te beni de şaşırttı. Geçmişte ağır sakatlıklar yaşamıştı. İnşallah performansı bu seviyede devam eder. Cikalleshi Avrupa’da da takip edilen önemli bir oyuncu. Onu Avrupa seviyesinde görüyorum"

‘Galatasaray ile anılan Cihat Arslan’dan altlarda mücadele edecek bir Cihat Arslan’a dönmek istemiyorum’

"Akhisarspor’dan ayrılışım çok yanlış bir zamanda gerçekleşti ve biraz geride durmam gerekti. O arayı yurt dışından oyuncu izleyerek ve yabancı dil geliştirerek geçirdim. Görüştüğümüz takımlar oldu ancak ben adı Galatasaray ile anılan Cihat Arslan’dan altlarda mücadele edecek bir Cihat Arslan’a dönmek istemiyorum. TFF 1.Lig’den gelen tekliflere zaten kapalıyım"

‘İnsanlar milli takıma olan saygısını kaybetmeye başladı’

"Biz Türk’ler olarak umutsuzluk taşımıyoruz. Dünya Kupası için umudumuz da tabii ki var ancak insanlar milli takıma olan saygısını kaybetmeye başladı. Başarabilecek gücümüz ve potansiyelimiz var ancak planlamalar daha doğru olmalı"

‘Tudor atlaması gereken eşiği atladı’

"Galatasaray bu sene daha başarılı olacaktır. Tudor, Karabükspor’dan Galatasaray’a gelerek atlaması gereken eşiği atladı.Transfer gündemlerindeki isimlerde net ve doğru isimler. Galatasaray’a faydalı olacaktır"

‘Defans oyuncuları lider vasıflı oluyor’

"Defans mevkisinde oynamak oyunu geriden izleyebildiğimiz için teknik adamlık kariyerimize faydalı oluyor. Aynı zamanda bu tip oyuncular lider vasıflı oluyor. Bunun da büyük bir faydası var"

YASAL UYARI: BU HABER AJANSSPOR.COM TARAFIN YAZILMIŞTIR. KAYNAK GÖSTERİLMEDEN KULLANILMAZ.

 

Senin için hazırladığımız haberler