Aykut Kocaman yine iddialı: '3 maç sonra...'

27.02.2018 - 08:49 | Son Güncellenme: 27.02.2018 - 08:49

Fenerbahçe'de teknik direktör Aykut Kocaman, derbi yenilgisiyle morali bozulan futbolculara umut aşılıyor. Tecrübeli hoca takımı ile dün yaptığı toplantıda, "Sakın üzülmeyin, henüz bir şey kaybetmiş değiliz. Hala yarışa ortağız ve şampiyonluğun en güçlü adaylarından biriyiz" ifadelerini kullandı.

Önlerindeki üç maçı (Akhisar, Evkur Yeni Malatya, Galatasaray) kazanmaları halinde lider olabileceklerini savunan Kocaman, "Olmadı, en kötü bir-iki hafta daha bekleriz. Sonrasında kolay kolay bir daha zirveden inmeyiz" dedi kullandı.Rakiplerinin bu üç maçlık periyotta daha zorlu maçları olduğunu hatırlatan Kocaman, "3'te 3 bize büyük bir avantaj sağlayacak. Sonrasında fikstür bizim lehimize işleyecek. Biz Fenerbahçe'yiz ve umudumuzu asla yitirmeyeceğiz. Özgüven kaybı yaşamayın. Kararlılığımızı ve şampiyonluğa olan inancımızı muhafaza edersek mutlu sona ulaşırız" şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman'ın altını çizdiği 3 maçlık periyotta Başakşehir; Göztepe, Aytemiz Alanya (D) ve Beşiktaş'la oynayacak. Galatasaray, Karabük'le (D), Atiker Konya'yla ve Fenerbahçe (D) ile karşılaşacak. Beşiktaş'ın rakipleri ise Trabzonspor (D), Gençlerbirliği ve Başakşehir (D).

Aykut Kocaman, her takımın kötü oynama kredisi olduğunu hatırlatırken, "Beşiktaş maçında yenilgi normal. Moralinizi bozmayın, işinize sıkı sıkı sarılın" diyerek futbolcularına umut aşıladı. (Fotomaç)

Senin için hazırladığımız haberler