Aykut Kocaman'dan Alex'e 'en kötü teknik direktör' yanıtı!

Feride Kara
19.01.2022 - 18:15 | Son Güncellenme: 19.01.2022 - 23:56

Fenerbahçe'nin efsane futbolcusu Alex de Souza Brezilya basınına "Çalıştığım en kötü teknik direktör Aykut Kocaman" demişti Kocaman'dan yanıt geldi.

Aykut Kocaman'dan Alex'e 'en kötü teknik direktör' yanıtı!

AJANSSPOR HABER

Fenerbahçe tarihindre önemli yer tutan Aykut Kocaman ve Alex de Souza arasında hoca-futbolcu döneminde yaşanan gerginlik Brezilyalı oyuncunun açıklamasıyla yeni bir boyut kazanmıştı. Aykut Kocaman, kendisi için 'Çalıştığım en kötü teknik direktör' diyen Alex de Souza'ya yanıt verdi.
 
 

Aykut Kocaman: İlk duyduğumda inanmadım

Play Spor'a özel açıklamalarda bulunan Aykut Kocaman şöyle konuştu: "Açıkçası ilk duyduğumda Alex’in böyle bir açıklama yapmış olmasına pek anlam veremedim. Kendi görüşüdür, saygı duyarım. Antrenörlüğe yeni başladı, umarım kendi standartları doğrultusunda çok daha iyi bir teknik adam olur."

Alex de Souza ne demişti?

Kadıköy'de heykeli dikilen Alex de Souza, Bem Parana'ya yaptığı röportajda "En iyi teknik direktörüm Vanderlei Luxemburgo'ydu. En kötüsü ise Aykut Kocaman adında bir Türk'tü" demişti.

İlgini Çekebilir
Alex'den Aykut Kocaman'a flaş sözler! "Çalıştığım en kötü teknik direktör"
Habere Git

Alex'in Fenerbahçe performansı

Brezilyalı Alex de Souza, Fenerbahçe kariyerinde toplam 344 maça çıktı.  Sarı lacivertli formayla 171 kez gol sevinci yaşayan Brezilyalı oyuncu, 145 asist yaptı.

Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe performansı

Futbolculuk kariyerinde Fenerbahçe formasıyla 258 maça çıkan Aykut Kocaman, 160 gole imza attı. Teknik direktör olarak Aykut Kocaman, sarı-lacivertli takımda 3 sezonda 1 lig, 2

Senin için hazırladığımız haberler