Aykut Kocaman'dan Milli takım sorusuna cevap: 'İşin şeklini bozmayalım'

19.11.2018 - 12:35 | Son Güncellenme: 19.11.2018 - 15:35

Aykut Kocaman'dan Milli takım sorusuna cevap: 'İşin şeklini bozmayalım'

Atiker Konyaspor'un yeni teknik direktörü Aykut Kocaman imza töreninde açıklamalarda bulundu. 

Kocaman'ın sözlerinden Ajansspor'un derledikleri şu şekilde:

"Buradan ayrılırken çok alışılmış bir ayrılık değildi. Ayrılırken çok güzel şeyler yaşadım. Dönüş söz konusu olunca çok daha güzeli çok daha iyisiyle karşılaştık. Müteşekkirim. Mutlu ve gururlu olduğumu söyleyebilirim"

"Fazlasıyla gurur duydum. Her alanda geçerlidir. Çok uzun zamandır bir arada olduğunuz grubun başarıyı elde etmesini çok istedim. Takımla ilgili şu anda kabaca durum değerlendirme yapabilirim. Çok sıkıntılı bir süreç geçirdim. Geçen sezon benim adıma yıpratıcı bir sezondu. Bir ara vermek istiyordum. Kafamda 4-5 ay ya da sezon sonuna kadar ara vermek vardı. Son dönemde ligde ne oluyor diye bakmaya başladım. Şu anda ayrıntılarla ilgili bir şey diyememem. Şunu söyleyebilirim. Avantajımız ve dezavantajlarımız var. Avantajımız artık ortalama olarak Konyaspor seviyesini yükseltti. 5-6 yıl öncesine göre çok daha iyi. Dezavantajımız şu olacak. İnsanlar bitirdiğimiz yerden devam edecek diyecekler. Şu anda şu ufak bir dezavantaj olsa da Konyaspor'da o kudret var. Olayları bildikten sonra konuşmak daha iyi olacaktır."

"Konyaspor Kulübü bu oyunda rolünü büyütmek istiyor. Olabilecek ne kadar gücümüz varsa vereceğiz. Bugün benim adıma ve Konyaspor adına güzel bir gün. İstekler büyük burada beraber güzel yolculuğa çıkıyoruz. Böyle bir gündeyken işin şeklini bozmayalım. Sözlerinizin içinde soruyla birlikte acaba da var. Doğru düşünmeye, doğru davranmaya çalışıyorum. Bugün herkes için güzel bir gün başka taraflara götürmeyelim. ( A Milli Takım'dan teklif gelirse sorusu)"

Senin için hazırladığımız haberler