Aykut Kocaman'dan Mourinho açıklaması

18.08.2024 - 22:12 | Son Güncellenme: 18.08.2024 - 22:13

Son dakika spor haberler... Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Jose Mourinho eleştirileriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Aykut Kocaman'dan Mourinho açıklaması

AJANSSPOR - HABER

Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Jose Mourinho eleştirileriyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

"Başlarsak yapabileceklerini kısaltırız"

Aykut Kocaman yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe 2013-14'ten beri şampiyonluğun uzağında. Fenerbahçe 2008-2009'dan beri de Şampiyonlar Ligi'nin uzağında. O günleri atlayarak bugün üzerinden Mourinho'yu tartışmaya başlarsak yapabileceklerini kısaltırız." dedi.

İŞTE AYKUT KOCAMAN'IN AÇIKLAMALARI

"Fenerbahçe 2013-14'ten beri şampiyonluğun uzağında. Fenerbahçe 2008-2009'dan beri de Şampiyonlar Ligi'nin uzağında. O günleri atlayarak bugün üzerinden Mourinho'yu tartışmaya başlarsak yapabileceklerini kısaltırız. Bizim dışımızdaki bazı taraftarların onun yolunu kısaltması kadar doğal bir şey yok. Başka takım taraftarlarının Mourinho'nun ömrünü kısaltacak hamleler yapmasını anlıyorum. Bu rekabetin bir parçasıdır. Ama özellikle Fenerbahçe taraftarının bunun bir süreç olduğunu ve çok yetkin bir antrenörle çalıştığını unutmamalı. Hatalar yapacak tabii ki ama o hataları düzelte düzelte gidecek. Hiçkimse hatasız değil. Mourinho başladığı günden bugüne gelmedi. Bir sürü evreden geldi."

Senin için hazırladığımız haberler