Aykut Kocaman'ı maçta çıldırtan olay!

18.07.2017 - 07:53 | Son Güncellenme: 18.07.2017 - 07:53

Aykut Kocaman'ı maçta çıldırtan olay!
Fenerbahçe, İsviçre’deki 3. Hazırlık maçında yedeklerle mücadele ettiği karşılaşmada Atletico Bilbao ile 0-0 berabere kaldı. İlk yarıda etkili bir oyun sergileyen Fenerbahçe diğer hazırlık maçlarında olduğu gibi ikinci devre oyundan düşse de bu kez mağlup olmadılar. Maçta Atletico Bilbao, Aduriz’in ayağından bir de penaltıyı kullanamadı. Maçta öne çıkan notlar şunlar oldu
1- Fenerbahçe’nin kulübesinde oynayan oyunculardan as takımı zorlayabilecek oyuncu sayısı çok fazla değil. Kocaman’ı bu sezon en çok zorlayacak şeylerden biri bu olacak.
2- Kameni ikinci maçında takıma biraz daha ısınmış durumda. Kalesinde yine güven verdi. Bir pozisyonda çok önemli bir kurtarışla yıldızlaştı.

3- Fenerbahçe’de bazı oyuncularda geçen yılın bazı alışkanlıkları devam ediyor. Zaman zaman Aykut Kocaman’ı kenarda çıldırtan bireysel hatalar yapılıyor.

4- Valbuena ikinci devre oyuna girdikten sonra kaliteli hareketleri ile takımına katkı sağladı. Yavaş yavaş takımın vazgeçilmezi haline geliyor.
5- Genç oyuncu Ahmethan 90 dakika sahada kaldı ve iyi bir mücadele verdi. Ama yerleşim ve hava topları konusunda zaman zaman sıkıntılar yaşadı.
6- Ozan ve Şener hala geçen yıl bıraktıkları yerdeler. Hala özgüvenlerini yakalayamamış durumdalar. Bu halleri ile oynamaları zor.
7- Dirar 45 dakika forma giydi ve etkiliydi. Bu yıl Valbuena ile birlikte sarı lacivertlilerin nokta atışı transferlerinden biri olarak görülüyor.

8- Kjaer savunma anlamında çok etkili olsa da topu oyuna sokma konusunda biraz sıkıntılı. Ayağına gelen topların çoğu ya rakibe ya taca gidiyor.(Spor Arena)

Senin için hazırladığımız haberler