Aykut Kocaman'ın ilk hediyesi Türkiye Kupası

09.05.2018 - 08:48 | Son Güncellenme: 09.05.2018 - 08:48

Aykut Kocaman, camianın kupa hasretine dikkat çekerek, “Onlara ilk hediyemizi Türkiye Kupası’syla vereceğiz. Lig şampiyonluğu konusunda da sonuna kadar iddialıyız” dedi.
Fenerbahçe’nin başarılı teknik patronu, sıkıntılı geçen sezonu kupayla kapatmanın kendileri açısından önemli olduğunu söyledi.

Aykut Kocaman, yıllardır kupa konusunda hasret olduğunu hatırlatarak, “Buna son vereceğiz. Futbolcularım finale hazır. Rakibimize büyük saygı duyuyoruz. Bu sezon bizi iki defa yendiklerini unutmadık. ayrıca tarihlerinde ilk kez final çıktılar. Ama bu maçın havası farklı olacak. Camiamıza ilk kupamızı hediye edeceğiz. Diğer hedefimiz ise Diyarbakırlı futbolseverlere güzel bir futbol izletmek” diye konuştu.

‘Her takım takılabilir’ 

Kocaman, ligdeki şampiyonluk yarışına da değinerek, “Şu anda ipler bizim elimizde değil ancak daha oynanacak 2 maç var. Bu sezon her takım, beklenmedik kayıplar yaşadı. Biz iddiamızı sonuna kadar sürdüreceğiz. Birçok sorun yaşadığımız bu sezonu 2 kupayla birden kapatma şansımımız fazlasıyla var” ifadelerini kullandı. (Fanatik)

 

 

Senin için hazırladığımız haberler