Aykut Kocaman’ın istediği Galatasaraylı!

29.03.2021 - 14:47 | Son Güncellenme: 29.03.2021 - 14:50

Süper Lig’de aradığını bulamayan ve yeniden yapılanmaya hazırlanan Medipol Başakşehir Yönetimi, teknik direktör Aykut Kocaman’ın raporu doğrultusunda Galatasaray’dan Ömer Bayram’a kanca attı. İşte detaylar…

Aykut Kocaman’ın istediği Galatasaraylı!

AJANSSPOR-HABER

Geçtiğimiz sezon tarihinde ilk kez Süper Lig şampiyonu olmasına karşılık bu sezon alt sıralarda yer alan Medipol Başakşehir, transfer için kolları sıvadı. Teknik direktör Aykut Kocaman, bu sezonu en az hasarla atlatıp gelecek sezonun kadrosunu kurmak istiyor. 

Sözleşmesi lig sonunda bitecek

Deneyimli teknik adamı transfer listesinde sürpriz bir isim var. Akşam’ın haberine göre turuncu lacivertliler, Galatasaray’dan Ömer Bayram’ı istiyor. Tecrübeli futbolcunun sarı kırmızılı takımla sözleşmesi sezon sonunda bitecek.

Sahada tam bir joker

Bu fırsatı değerlendirmek isteyen Başakşehir, Kocaman’ın raporuyla Ömer Bayram’ı gündemine aldı. Sol bek dışında orta sahanın merkezinde de oynayabilen 29 yaşındaki futbolcu, joker özelliği nedeniyle Aykut Kocaman’ın planlarında yer buldu.

Galatasaray ise tecrübeli futbolcusu ile sözleşme uzatmak için önümüzdeki haftaları bekliyor. Kalan 10 maç, Ömer Bayram’ın geleceğini de büyük oranda belli edecek. Milli futbolcu sarı kırmızılı takımdaki 450 bin Euro yıllık ücretiyle en düşük maliyetli isimler arasında bulunuyor.

Bu sezon 2 asisti var

Bu sezon Süper Lig'de 23 maçta forma giyen ve son haftalarda fazla şans bulamayan Ömer Bayram gole tanışamazken, Galatasaray’a 2 asisti ile katkı sağladı.

Senin için hazırladığımız haberler