Aynı senaryo! Fatih Terim olmadan yine kayıp

28.11.2021 - 22:00 | Son Güncellenme: 29.11.2021 - 08:54

Yeni Malatyaspor ile golsüz berabere kalan Galatasaray, Fatih Terim'in cezalı olduğu bir maçta daha puan kaybı yaşadı. İşte Terim'siz Galatasaray'ın bilançosu...

Aynı senaryo! Fatih Terim olmadan yine kayıp

AJANSSPOR-HABER

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, 2-1 kaybedilen Fenerbahçe karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart ve yaptığı hareketlerden dolayı 6 maç ceza aldı. Terim'in cezalı olduğu ilk maçta Galatasaray, Yeni Malatyaspor karşısında 0-0  berabere kalarak puan kaybetti.

Aynı senaryo tekrarlanıyor

Fatih Terim'in cezalı olup kulübede bulunmadığı maçların istatistiğine bakıldığında bu sonuç sürpriz değil. Terim olmadan Galatasaray'ın beraberlik ve yenilgisi galibiyet sayısından daha fazla.

31 Süper Lig maçında yer almadı

Yeni Malatyaspor karşısında Galatasaray Teknik Direktörü Terim, son 10 yılda Süper Lig'de görev yaptığı 7. sezonda 36. resmi maçı cezalı olduğu için kaçırmış oldu. Fatih Terim, verilen 36 maçlık cezanın 31'ini Süper Lig'de, 3'ünü Türkiye Kupası'nda, 2'sini ise TFF Süper Kupa maçlarında çekti.

Ligde Terim olmadan 43 puan kayıp

Sarı-kırmızılılar, bu maçların 17'sini kazanırken 12'sinde berabere kalıp, 7'sinde mağlup oldu.  Galatasaray, Terim'in cezalı olduğu 31 lig mücadelesinde ise 13 galibiyet, 11 beraberlik, 7 yenilgi yaşadı. Sarı-kırmızılı ekip, söz konusu süreçte lig müsabakalarında toplamda 43 puan kaybetti.

Senin için hazırladığımız haberler